4431 Nyíregyháza-Sóstó, Fürdőház tér 1.

+36(20)4838855

Telefonszám

+36(20)483-8855

Nyitvatartás

Hét-Pén: 8:00 - 20:00

Időpont Foglalás

Tőkéletes mosoly egy kattintásra

Gyermekfogászat

Az első találkozás a fogorvossal gyermekeink számára egész életében meghatározó lehet, nem mindegy, hogy a rendelőből milyen élménnyel távozik  a pici páciens. Számunkra fontos a teljes körű, minden fájdalmat elkerülő gyermekfogászati ellátás. Ezért is merjük bátran ajánlani Dr. Kocsis Alizt, mert természetének és szaktudásának, játékos természetének köszönhetően pozitív tapasztalatot szerez gyermekünk, ami segíti gyermekünk egészségre nevelését. A gyermekfogászat egy külön ágazata a fogászati ellátásnak, mert nem csak más módszereket, anyagokat kell alkalmazni, hanem pszichikailag is másképp kell megközelíteni a pácienst.
Már 2-3 éves korban érdemes elhozni hozzánk a gyermekét, akkor is, ha panaszmentes. A szülőnek azt ajánljuk, hogy akár többször is látogasson el hozzánk a gyerekével, és csak akkor kezdjük a kezelést amikor már teljesen elnyertük a kicsi páciens bizalmát
Pl. a barázdazárast tejfogakban is erősen ajánlott. És mivel ez teljesen fájdalommentes kezelés nem rettentjük el gyermekét a további kezelésektől. Megismerkedik a kezelőszékkel, a műszerekkel és már nem fog legközelebb félni az ismeretlen dolgoktól.
Kezelés közben nagy monitoron nézheti kedvenc meséjét vagy filmét. Ha szükséges a szülő ölében folyik a kezelés.

A Smile Design Center csapata

Pácienseink véleménye

(Valódi emberek…)

Mert az első benyomás nem csak a felnőttek esetén meghatározó.

Kollégánk, Dr. Kocsis Aliz kimagasló szakértelemmel rendelkezik mind a felnőtt mind a gyermekfogászat területén, személyisége pedig a pácienseket szinte azonnal magával ragadja.