4431 Nyíregyháza-Sóstó, Fürdőház tér 1.

Telefonszám

+36(20)483-8855

Gyermekfogászat

Az első találkozás a fogorvossal gyermekeink számára egész életében meghatározó lehet, nem mindegy, hogy a rendelőből milyen élménnyel távozik  a pici páciens. Számunkra fontos a teljes körű, minden fájdalmat elkerülő gyermekfogászati ellátás.  A gyermekfogászat egy külön ágazata a fogászati ellátásnak, mert nem csak más módszereket, anyagokat kell alkalmazni, hanem pszichikailag is másképp kell megközelíteni a pácienst.
Már 2-3 éves korban érdemes elhozni hozzánk a gyermekét, akkor is, ha panaszmentes. A szülőnek azt ajánljuk, hogy akár többször is látogasson el hozzánk a gyerekével, és csak akkor kezdjük a kezelést amikor már teljesen elnyertük a kicsi páciens bizalmát
Pl. a barázdazárast tejfogakban is erősen ajánlott. És mivel ez teljesen fájdalommentes kezelés nem rettentjük el gyermekét a további kezelésektől. Megismerkedik a kezelőszékkel, a műszerekkel és már nem fog legközelebb félni az ismeretlen dolgoktól.
Kezelés közben nagy monitoron nézheti kedvenc meséjét vagy filmét. Ha szükséges a szülő ölében folyik a kezelés.

A Smile Design Center csapata

Pácienseink véleménye

(Valódi emberek…)

Mert az első benyomás nem csak a felnőttek esetén meghatározó.

Kollégánk, Dr. Kocsis Aliz kimagasló szakértelemmel rendelkezik mind a felnőtt mind a gyermekfogászat területén, személyisége pedig a pácienseket szinte azonnal magával ragadja.