Mosolystúdió

Mosolystúdió, avagy a jó bornak nem kell cégér?

 

Azért egy kevés nem árt… és természetesen semmilyen borról nincs szó, cikkünkben a rendelőnk által nyújtott szolgáltatásokról készítettünk egy kisebb összefoglalót a teljesség igénye nélkül.

Mosolystúdió: mit is jelent ez?

mosolystudioJelenkorban a korábban szépségápolással foglalkozó cégek körében a korábbi szalon kifejezés helyett a stúdió kifejezés terjedt el. Az ember természetes lényéből fakad, hogy amikor kedvességet, örömöt, pozitivitást szeretne egy másik ember tudtára adni, akkor mosolyog. A mosoly nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy arcunkon a szépséget láthassuk a tükörben,A szép mosolyhoz pedig esztétikus és nem utolsó sorban egészséges fogazat szükséges. Ha valaki számára a mosoly fogászati szempontból korlátozottságot jelent, nem megoldhatatlan probléma. Az egészséges, szép, elégedett mosolyhoz pedig fogászati rendelőnk hozzásegítette már számos páciensét.

 

 

A mosolystúdió eszközei: a digitális technika és szakértelem ötvözete

Ahány páciens, annyiféle kezelés. Egy szép mosoly számos eljárás eredménye lehet: kezdve a fogfehérítéstől az implantátum beültetéséig, fogászati hidak, héjkerámiák beragasztásám keresztül. Rendelőnkben az egyik legújabb típusú Labomed DNT típusú mikroszkóp segítségével a kezelés tökéletes sikerességére törekszünk, annak érdekében, hogy az Ön mosolya nem csak szép, hanem valóban egészséges is legyen! Ehhez természetesen az is hozzájárul, hogy a rendelőnk mosolystúdió szolgáltatásain belül olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akiknek filozófiája közé tartozik a mosoly művészi szinten történő restaurációjának megteremtése. Ilyenek az Artifex Dentis és a Bridge Dental, amely 2015 évben elnyerte a legjobb fogtechnikai labor díjat.

Mosoly, stúdió minőségben: elégedett páciens, elégedett fogorvos

Egy jó fogorvos elismerése: a páciens elégedett mosolya. Innen általában már tudhatja, valóban olyan lett az elkészült munka, amelyet megterveztek.

mosolystudio-nyiregyhaza

Milyen kezelések azok, amelyek segítségével korábbi pácienseink, de akár az Ön mosolya is tökéletes lehet?

Héjkerámia

Rendelőnkben az E.max héjkerámia technológiát számos páciens esetében alkalmaztuk. Ez egy rendkívül nagy lépést jelent azok számára, akiknek a front fogak kisebb mértékű sérülése, esztétikai hibája, zománchibák miatt jelent gondot a mosoly. A minimális előkészítést igénylő eljárás, hosszú évekig tartósan biztosítja az Ön számára, hogy egy-egy fotón a ragyogó mosoly stúdió hatást keltsen!

Fogpótlások: korona, hidak, kivehető fogpótlások

Sajnos az is tény, hogy bizonyos esetekben nem lehet a fogakat már megmenteni. Egy foghiány vagy lecsiszolt, esetleg nagymértékben sérült fog pedig nem az önbizalmat növelő mosoly eszköze. Rendelőnkben mindegyik esetre van számos gyakorlati példa. A cirkon koronák nagy esztétikai előnye, hogy pontosan úgy néznek ki színükben, mint az emberi fog, így egyáltalán nem feltűnő a különbség, így az Ön mosolya tökéletes lehet. Amennyiben több, egymás mellett lévő fog hiányáról van szó, a fogászati hidak jelenthetnek megoldást. A híd pillére meglévő fogak csiszolásával vagy implantátum beültetésével lehetséges. Ezekre a pillérekre építjük rá a megtervezetett hidat. Ennek speciális változatát képezik a körhidak (főként teljes fogsor hiányakor), amelyek esetében általában 6-8 implantátum beültetése szükséges ahhoz, hogy erre egy teljes felépítmény rögzíthető legyen. Nagy előnye, hogy terhelhetősége megegyezik a normál fogazat terhelhetőségével.

Mint a fenti példák is mutatják a Smile Design Center mosolystúdió keretein belül számos olyan lehetőséget kínálunk pácienseink számára, amellyel mosolya természetes, szép, elégedett lehet.