4431 Nyíregyháza-Sóstó, Fürdőház tér 1.

+36(20)4838855

Telefonszám

+36(20)483-8855

Nyitvatartás

Hét-Pén: 8:00 - 20:00

Időpont Foglalás

Tőkéletes mosoly egy kattintásra

Dr. Kocsis Aliz

Dr. Kocsis Aliz
Fogorvos
 • Bemutatkozás:

  Gyermekkorom óta fogorvos szerettem volna lenni. Ennek az az oka, hogy gyermekfogászaton rossz tapasztalatokat szereztem és megfogadtam, hogy egy nap fogorvos leszek, de olyan fogorvos, aki kedves a betegekkel és fájdalommentesen végzi a kezeléseket, ezáltal csökkenti a beteg félelmeit.

  A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2016-ban, érdeklődési területem az endodoncia, ezen belül a mikroszkópos gyökérkezelés, illetve esztétikai fogászat és gyermekfogászat. Diplomamunkám során a gyökérkezelés sikeréhez elengedhetetlen módszereket dolgoztam fel. Jelenleg egy nagy betegforgalmú állami fogászati rendelőben dolgozom, illetve Városi Fogorvosi Ügyeleti ellátásban is részt veszek, így kellő magabiztosságot szerzek a fogászat valamennyi területén. Angol nyelven felsőfokon, németül és olaszul beszélek.

  A Smile Design Center lendületes csapatához 2016-ban csatlakoztam. Örülök, hogy egy vidám, szakmailag teljesen felkészült csapat tagjának mondhatom magam.

  Saját munkámban a legfontosabbnak tartom a precizitást, a jó kommunikációt és a betegorientált kezelést.

  Mottóm: „ A mosolyod a legszebb kiegészítőd, és mi azért vagyunk, hogy maximális odafigyeléssel gondját viseljük ”

Make your dream smile a reality!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes