Teljes foghiány kezelése

Prémium minőségű kivehető fogsor

Ahogyan a fogak megtartásában kimagasló szerepet játszik a mikroszkóp és a hozzá tartozó eszközök, úgy a fogpótlásban is egyedülálló a GC legújabb fejlesztése, a Gradia gum shades, amely segítségével élethű és esztétikus részlegesen- és teljesen kivehető fogpótlás készíthető. Az exkluzív minőségű foggarnitúra és az egyénileg karakterizált műíny segítségével egy magasabb szintre emelkedik a kivehető fogsor esztétikai megjelenése is.

kiveheto-fogsor

A Gradia gum shades rendszerével elkészíthető fogpótlás sokkal több, mint az eddig ismert technológiával elkészültek:

  • Arra fejlesztették, hogy képes legyen visszaadni a természetes íny látható színvilágát.
  • Az íny reprodukálásának szinte határtalan lehetőségeit rejti magában.
  • A mikro töltésű kompozitok kiváló mechanikai és fizikai tulajdonságait hordozza.
  • Könnyen polírozható és tisztítható.
  • Kerámiával kombinálva is alkalmazható.
  • Az íny kialakítása, megfestése nem csak a kivehető, vagy részlegesen kivehető fogpótlásoknál alkalmazható, hanem az implantációs felépítményekhez, a koronákhoz és a hidakhoz egyaránt.

A Kivehető fogsor technikai megoldási

A teljes foghiány kezelésében is mérföldkövet jelent az implantátum megjelenése. Megjelenése előtt kizárólag rögzítés nélküli kivihető fogpótlást tudtunk készíteni. Ez a fajta fogpótlás nem túl esztétikus, nem komfortos. Ma már az implantátumoknak köszönhetően az egyéni igényeknek megfelelően készítünk kivehető fogsort rögzítéssel, vagy rögzített körhidat.

Kivehető fogsor rögzítéssel

Amennyiben kivehető rögzített fogsor mellett dönt, akkor 2-4 implantátum beültetése válik szükségessé. Ezekhez az implantátumokhoz tudjuk rögzíteni a kivehető fogpótlást. A páciens kiválóan tud vele enni, beszélni. Időnként a fogsort ki kell venni, mert a fogsor alatti részt ki kell tisztítani.

 

 

 

Rögzített körhíd

Sokak idegenkednek a kivehető fogpótlástól, számukra a rögzített körhíd jelent megoldást. Ebben az esetben 6-8 implantátum beépítése válik szükségessé, ami a körhíd számára tökéletes stabilitást fog jelenteni. A modern fogászati anyagoknak köszönhetően teljesen élethű, esztétikus fogakat tudunk készíteni, ami szinte megszólalásig hasonlít az igazi foghoz. Mivel az implantátumok tökéletesen megtámasztják a fogat, így terhelhető, az igazi fogakkal egyenértékűen használható.

kiveheto-fogsor-csereKivehető fogsora megérett a cserére? Tegye még élethűbbé, fiatalosabbá mosolyát!