Bemutatkozik a Smile Design Center

Nyíregyházi fogorvosi rendelőnk a legmodernebb eszközökkel áll rendelkezésére

A Smile Design Center nyíregyházi fogászati magánrendelőt 2013-ban nyitottuk meg Kelet-Magyarország egyik legjobban fejlődő városában. Önmagunk dicsérete helyett javaslom, hogy tekintse meg referenciáinkat, de megismerésünkhöz tudom ajánlani Facebook oldalunkat is, ahová gyakran kerülnek ki munkáinkról fényképek. Ha van ismerőse, aki már járt nyíregyházi fogorvosi rendelőnkben, kérdezze meg tapasztalatairól. Kollégáim kiválóan képzett fogorvosok, szájsebészek, dentál higénikusok, fogtechnikusok, akik egy célt tűztek ki: tökéletes fogorvosi ellátás! Megmentjük azokat a fogakat, amelyekről más fogorvos már lemondott. Ha egy komolyabb implantáció vagy szájsebészeti beavatkozás válik szükségessé, akkor azt a legmagasabb színvonalon végezzük el.

Ha átnézte weboldalunkat, megnézte esetleg Facebook oldalunkat is, tegye bátran félre félelmeit, tegye fel kérdéseit, szívesen válaszolunk rájuk! A Smile Design Center olyan magán fogászat Nyíregyháza Sóstón, ahol prémium környezetben, a fogászat minden területét magában foglaló, professzionális ellátást kínál.

Dr. Homoki Sándor – fogorvos

Megvalósítjuk álmai mosolyát!

Csak egy telefonhívás választja el!

Megvalósítjuk mosolyát

Tekintse meg bemutatkozó videónkat!

Nyíregyházi fogorvosi rendelőnk a legmodernebb eszközökkel áll rendelkezésre

 

Iceland Timelapse
LejátszásPlay
Bemutatkozó videónk (2023)
Iceland Timelapse
LejátszásPlay
Professzionális szájsebészet.
Berlin Timelapse
LejátszásPlay
Dentálhigiéniai kezelések
London Timelapse
LejátszásPlay
Bemutatkozó videónk 2019-ből
London Timelapse
LejátszásPlay
Csontpótlásról a legfontosabbak
London Timelapse
LejátszásPlay
Fogorvosainkat loupé segíti!
London Timelapse
LejátszásPlay
BPS fogsor próba
next arrow
previous arrow
Iceland Timelapse
Iceland Timelapse
Berlin Timelapse
London Timelapse
London Timelapse
London Timelapse
London Timelapse
previous arrow
next arrow
Shadow

Pácienseink
véleménye

Amit rólunk mondtak…

Kiss Alex Dávid, Tiszavasvári

“Rettenetesen féltem korábbi rossz tapasztataim miatt. 4 fogamat kellet ezért kihúzni. Ami jó, hogy az egészből semmit sem éreztem. A Doktor Úr szerintem a legjobb fogorvos Nyíregyházán, nyugodt természete engem is megnyugtatott a fogorvosi székben. Kellett még tömni, fogat pótolni, mára már kész van minden. Senki sem tudja megmondani, melyik az eredeti és melyik a pótlás”

Dr. Homoki Sándor páciense

Hajdu Encike

"Köszönöm a profizmust az emberséget a tiszteletre és szeretetre épülő légkört amiben önök dolgoznak. Először izgultam, féltem, de másodjára úgy léptem át a küszöbön, hogy tudtam jó kezekben vagyok nem kell félni. Sok kezelésen vagyok túl, de megérte: a világ legszebb mosolya az enyém és fantasztikus emberekből álló csapatot ismertem meg. Köszönöm !!!!!"

Dr. Homoki Sándor páciense

Georgy Höller Gergő

"Én bevallom őszintén a fogorvosi rendelő a halálom....törjék el a lábam, vagy legyen égési sérülésem...kibírom! de ha fogorvoshoz kell mennem én is megtorpanok. Azt kell mondjam hogy 100%-osan megvagyok elégedve! Törődnek a vendéggel, van humor érzékük, kedvesek, és nagyon precízek,jah és ami a lényeg...NEM FÁJ, nem utolsó sorban, a lányok is gyönyörűek! :) szóval én is csak ajánlani tudom őket bizalommal!!"

Dr. Homoki Sándor páciense

Dolhai Zoltán

"Átgondoltam a fogorvosi rendelő fogalmát a kezelések után, 100% hozzáértést, kedvességet tapasztaltam. Ezt nevezem én esztétikai fogászatnak! Ajánlom mindenkinek!"

Dr. Homoki Sándor páciense

Legfrissebb híreink

50% kedvezmény!

Fogászati rendelőnk lehetőséget biztosít pályakezdő, tehetséges, végzett fogorvosoknak is.Az általános fogászati kezelések árából 50%-os kedvezményt biztosítunk, amennyiben hozzájuk jelentkeznek be. Kérjük időpontfoglaláskor jelezzék ezt recepciós kollégáinknak. Az így kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatások: – fogtömés, – gyökérkezelés, – egyszerű foghúzás, – akut ellátás, – elsősegély Várjuk pályakezdő fogorvosok jelentkezését! Rendelőnkben nagyon nagy tapasztalattal rendelkező fogorvosoktól lehet …Tovább a cikkhez…

Makó János fogtechnikus mester 3 napos továbbképzést tartott rendelőnkben

Makó János fogtechnikus mester, jelentős mértékben hozzájárult a hazai fogászat területének fejlesztéséhez. Makó János pályafutását az innovatív fogászati ​​technológiák fejlesztésének és a fogászati ​​ellátás általános minőségének javításának szentelte. Rengeteg időt szentelt életéből a fogászati anatómiájának és morfológiájának mélyreható megismerésére, aminek segítségével saját rendszert alakított ki.Együttműködött több vezető fogászati ​​implantátum gyártóval, köztük az Alpha Implant Kft.-vel. …Tovább a cikkhez…

Újabb gyönyörű BPS fogsorok készültek el betegeink részére

A BPS (Biofunctional Prosthetic System) fogsorok számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos fogpótlásokhoz képest. Az egyik legjelentősebb előny a jobb illeszkedés (ragasztó nélkül is nagyon jól tapad) és kényelem. A BPS fogsorokhoz használt rugalmas anyagok további kényelmet biztosítanak, és nem okoznak allergiát, így sokak számára kedvező választás. Összességében a BPS fogsorok kiváló illeszkedést és kényelmet kínálnak, …Tovább a cikkhez…

Navigált sebészet/műtéti sablon

A fogászat területén 3 fő dolognak kellett nagyot fejlődnie ahhoz, hogy létre tudjon jönni a navigált sebészet. Az egyik a fogászati 3D CBCT felvétel, a másik az intraorális szkennelés és végül a precíz nyomtatás. Ez a 3 dolog olyan információkat gyűjt össze, melyek segítségével az orvosnak előre megtervezhetővé teszi a fogpótlás és az implantátum pozícióját, …Tovább a cikkhez…

hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözöljük!
Miben tudunk segíteni?