Kérjen tőlünk időpontot!

  Biztonságos megoldást keres foghiányára?

  A Smile Design Centerben kizárólag a legjobb minőségű implantátumokat használjuk, amit szájsebész specialistáink ültetnek be.

  10 éve napi szinten építünk be implantátumokat, így nagyon nagy tapasztalattal rendelkezünk!

  Rendelőnkben CT-t készítünk és akár számítógép által vézérelt implantátum beültetésre is van lehetőség. Ennek előnyeiről itt olvashat…

  Rendelőnk felkeresésével elkerüli a kellemetlen meglepetéseket, amit egy implantátum beültetés okozhat. Az implantátum beültetést alapos vizsgálat tervezés és konzultáció előzi meg, ahol komplexen vizsgáljuk meg a lehetőségeket.

  A komplex vizsgálat mit jelent?

  • Nemcsak az adott foghiányra fókuszálunk hanem a fogazat egészére, a szájüreg egészségére.
  • Nemcsak az esztétikumra figyelünk, hanem a maximális rágóerő elérésére, a rágóerő egyenletes eloszlására.
  • Fogászati mikroszkópot is használunk szükség esetén, hogy a legapróbb részletek is tökéletesek legyenek.
  • Rendkívül kevés csontállomány esetén rendelőnkben lehetőség van csontpótlásra.

  Neodent implantátumok

  Az akció december 31-ig tart!

  A Neodent célja, hogy megfizethető, de mégis magas minőségű implantátumokat gyártson, így érve el minél szélesebb kört a lakosságból. A Neodent több mint 20 éve gyárt implantátumokat, ez alatt több mint 12millió implantátumot értékesített, így nagyon nagy tapasztalatot gyűjtött össze az implantátumok tervezésével, fejlesztésével, gyártásával kapcsolatban.

  A cég az implantátumok széles választékát kínálja minden féle csonttípushoz. Alapvetően két féle csatlakozással (Morse és külső hatszöges) és két féle felülettel készülnek (Acqua és NeoPoros ), hogy  a sikeres  beépítés a lehető legmagasabb legyen.

  Osstem Implantátumok

  Az akció december 31-ig tart!

  Az Osstem Implant egy nagy dél-koreai székhelyű vállalat, több mint 2000 alkalmazottal, és a világ 10 legnagyobb fogimplantátum-gyártó és forgalmazó vállalata közé tartozik. A cég fejlesztési, oktatási, kutatási központja Koreában van, de ezeket a csúcsminőségű implantátumokat a cég Németországban készíti.

  1992-es megalakulása óta a cég mára piacvezetővé vált , olyan világcégeket hagyott maga mögött, mint a Nobel Biocare és a Straumann. Az évek során az Osstem többféle implantátumot fejlesztett ki, így a megoldási alternatívák legszélesebb skáláját kínálja minden típusú implantációhoz

  Az Osstem jelenleg 60 országban értékesít implantátumokat és az összes szükséges minősítéssel rendelkezik: KFDA, FDA, CE, ISO .

  A TS rendszer az Osstem legújabb implantátumcsaládja.

  A TS rendszer mai implantológiában szükséges összes modern technikai elemet tartalmazza, mint például a kiváló primer stabilitás és azonnali teherbírás, platformváltási szolgáltatás, nyakzárás (kúpos implantátum-felépítmény kapcsolat), gyors másodlagos (biológiai) ) stabilizálása, csökkenti a feszültséget és minimalizálja a csontvesztést.

  A tökéletes mosolyhoz csak egy időpont foglalás hiányzik!

  Ne habozzon, hallgasson eddigi pácienseink véleményére!

  A Smile Design Center csapata

  Ismerjen meg minket!

  Pácienseink véleménye

  (Valódi emberek…)
  hu_HUHungarian
  Open chat
  Üdvözöljük!
  Miben tudunk segíteni?