cirkon-korona

A fogászati kezelések célja elsősorban a meglévő fogállomány megtartása, mely kapcsán a természetes hatást keltő, esztétikailag is kifogástalan alapanyagok használatával történik a fogpótlás. Az elmúlt évtizedben egyértelműen az a tendencia mutatkozik, miszerint a fémet tartalmazó anyagokat, melyek akár allergiás reakciókat is kiválthatnak, egyre inkább felváltják a fémmentes, időtálló szilárdságot és természetes színhatást elérő típusok. Kifejezetten az elvárt kimagasló színvonalat biztosítja a cirkónium alapú fogpótlás, melyet egyaránt felhasználhatunk korona, híd, vagy héjak készítésekor is.

 

Miért érdemes a cirkon-alapú fogpótlás mellett dönteni?

A fémmentes alapanyag nem csak azért bizonyul kitűnő választásnak, mert azok számára is lehetővé teszi a tökéletes mosolyt, akik korábban ezt éppen fémallergiájuk miatt nem tudhatták magukénak, hanem a fémkerámia pótlásoknál gyakran jelentkező szürkés fognyaki szélek is a múlthoz tartoznak már. A cirkon korona és híd minden korábbinál erősebb vázzal állnak rendelkezésre, így az időtálló minőség garantált. A törésre és repedésre ellenálló, kényelmes viseletnek számító cirkon fehér színe olyan természetes áttetszőséggel társul, amely a saját fogakhoz teljes mértékben hasonló, így a pótlás valóban láthatatlan lesz használatával.

Kiknek ajánlott a cirkon felhasználásával készült pótlás?

Gyakorlatilag bárkinek, aki tartós, minőségi, fémmentes és természetes megoldást szeretne találni a fogak pótlására. Mindegy, hogy a régi, pontatlan, elszürkült koronák cseréjéről van szó, avagy az elszíneződött frontfogak esztétikai helyreállításáról, szuvas fogak kezeléséről, esetleg a nagy népszerűségnek örvendő implantátumok felépítményeinek kialakításáról, a cirkónium-oxid alapanyagú, mikron pontosságú széli zárást biztosító CAD/CAM technológia segítségével előállított fogpótlások korszakalkotó újdonságot jelentenek a fogászat területén.

cad-cam-fogorvos

A nyíregyházi rendelőnkben is használt számítógép által vezérelt CAD/CAM technológia az 1990-es évektől kezdett elterjedni, és nagy előnye, hogy segítségével gyakorlatilag emberi kéz érintése nélkül kerül kialakításra a szükséges váz. A csúcstechnológiájú gépek gyorsan, pontosan, a hibalehetőségeket teljesen kiküszöbölve működnek, és teszik lehetővé mihamarabb a kész pótlás megvalósítását. A biokompatibilis, hosszú élettartamú, tökéletes esztétikai hatást nyújtó cirkon-alapú pótlások nem véletlen számítanak napjainkban a legmagasabb színvonalú alapanyagoknak akkor, ha koronák, hidak, héjak, vagy implantátum felépítmények készítéséről van szó.

Nyerje vissza mosolya tökéletességét cirkon alapanyagú pótlásokkal, melyek természetes fogaival megtévesztésig azonosak lesznek!

hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözöljük!
Miben tudunk segíteni?