Előtte
Utána
Utána
Utána
Utána
Utána

Erika azzal a panasszal kereste fel rendelőnket, hogy fogai mozognak, hideg hatására érzékenyek, illetve kellemetlennek érzi leheletét.

Az első fogászati vizsgálat alkalmával orvosaink megállapították, hogy Erikának előrehaladott, súlyos állapotban lévő parodontológiai vagyis fogágybetegsége van.

Betegsége előrehaladott állapota miatt fogait sajnos már nem tudtuk megmenteni, szükségessé vált az eltávolításuk.

Páciensünk nem szeretett volna kivehető fogpótlást viselni így a számára lehető legjobb megoldást, az All on 5 és All on 6 eljárást választottuk.

Ennek a viszonylag új módszernek köszönhetően Erika 24 órán belül kapott egy olyan ideiglenes, rögzített fogpótlást, amivel helyreállítottuk a fogeltávolításból eredő esztétikai és funkcionális hiányosságait. Páciensünk ezt az ideiglenes pótlást viselte mindaddig, míg elkészült számára a végleges fogpótlás.

Az implantátumok csontosodását követően, azaz 3 hónap (esetenként változhat) letelte után elkészült a végleges rögzített fogpótlás, mely csavarral rögzül az implantátumokon.

A Budapesten található prémium minőségéről ismert Artifex Dentis fogtechnikai labor készítette páciensünk számára a fémkerámia hídpótlást.

Erika nagyon boldog, hogy újra önfeledten mosolyoghat, fájdalom nélkül fogyaszthat hideg-meleg ételeket és italokat. Visszanyerte önbizalmát, ennek köszönhetően karrierjében is egyre nagyobb sikereket ér el.

A tökéletes mosolyhoz csak egy időpont foglalás hiányzik!

Ne habozzon, hallgasson eddigi pácienseink véleményére!
hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözöljük!
Miben tudunk segíteni?