Előtte
Utána

Páciensünk azért kereste fel rendelőnket, mert nem volt megelégedve kivehető fogpótlásával. Elmondta, hogy esztétikailag sem megfelelő számára, de ami a legnagyobb gondot jelentette, az a fogsor viselhetősége, illetve jelen esetben viselhetetlensége volt. A felső pótlás zavaróan mozgott, míg az alsó, annyira billegett, hogy hordhatatlanná vált.

A vizsgálatot követően kiderült, hogy a problémát részben a nem megfelelően elkészített kivehető fogpótlások, részben az alveólus (állcsont) erőteljes sorvadása okozza.

Az alsó állkapocs esetében, figyelembe véve a lehetőségeket és páciensünk igényeit, az All on 4 technikát választottuk. Ennek a viszonylag új módszernek köszönhetően páciensünk 24 órán belül kapott egy olyan ideiglenes, rögzített fogpótlást (ezt az ideiglenes pótlást viselte mindaddig, míg elkészült számára a végleges fogpótlás), amivel helyreállítottuk az esztétikai és funkcionális hiányosságokat egyaránt.

Az implantátumok csontosodását követően, azaz 3 hónap (esetenként változhat) letelte után elkészült a végleges rögzített fogpótlás, mely csavarral rögzül az implantátumokon.

Felülre pedig egy prémium minőségű egyénileg karakterizált műínnyel ellátott, teljesen élethű, kivehető fogpótlás készült.

A pótlások viselése már átadáskor kényelmes volt és jó érzéssel töltötte el páciensünket. Ez köszönhető a támcsapos harapásvételi technikának is, amiből kifolyólag sokkal jobb funkcióba lehet elhelyezni a fogakat.

Páciensünk szemén is jól látható az öröm és az elégedettség, hiszen javult az életminősége, közérzetére és karrierjére is pozitívan hatott a változás.

A tökéletes mosolyhoz csak egy időpont foglalás hiányzik!

Ne habozzon, hallgasson eddigi pácienseink véleményére!
hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözöljük!
Miben tudunk segíteni?