Dr. Homoki Sándor
Fogorvos, Ügyvezető
 • Tanulmányok, tapasztalat:

  A szakma iránti elhivatottságom 18 éves koromban kezdődött, amikor felvételt nyertem a fogtechnikus képző tanintézménybe. Iskola után Budapest több magas színvonalú fogtechnikai laboratóriumában tanultam és fejlesztettem tudásomat. Ezekben a laborokban, a munkához való elhivatottságra, alázatra, kitartásra és precizitásra neveltek. Nagyon szerettem amit csináltam, de úgy éreztem ez akkor lenne teljes, ha az emberekkel is megismerkednék, nemcsak a fogazatukról kapott mintával, ezért úgy döntöttem, hogy visszaülök az iskolapadba. A fogorvosi egyetemet 2006-ban kezdtem el. Tanulmányi éveim alatt folyamatosan gyakorlatoztam, így elég nagy tapasztalattal sikerült befejeznem az egyetemet 2011-ben. Fogszakorvosi képzésem alatt már fogbeültetéseket végeztem.

  Számos képzésen vettem részt, többek között Bécs központjában, endodonciai, implantációs, mikroszkópos és egyéb képzésen.

  Nemzetközi előadásokon találkoztam először a mikroszkópos fogászattal és annak sikerességével. Miután megvásároltam a mikroszkópot és elkezdtem dolgozni vele még szerelmesebb lettem a szakmámba. Egy csodálatos világ tárult elém, amit addig nem láttam. Olyan részletességgel figyelhetem meg a fogakat, ahogyan azt azelőtt szabad szemmel nem volt lehetséges.

  Folyamatos tanulmányaim mellett igen nagy előrehaladást értem el a teljes száj rehabilitáció és a Beauty smile terén, mely elengedhetetlen a gnatológiai ismeretek nélkül. Ezért is van, hogy amikor egy nagyobb helyreállítást végzek szájban különös figyelmet szentelek az állkapocsízületek helyzetére, mozgására, funkciójára, a páciens arc- és fejformájára, harapására.

  Azért lett a cég neve Smile Design Center, mert ez egy olyan hely, ahol megtervezzük és megvalósítjuk mosolyát, az igényeit és elvárásait felülmúlva!

 • Munkaidő:

  Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek

 • Telefonszám:

  +36(20)4838855

 • Email:

  homoki@smiledesigncenter.hu

A tökéletes mosolyhoz csak egy időpont foglalás hiányzik!

Ne habozzon, hallgasson eddigi pácienseink véleményére!