Mikroszkópos fogászati kezelés, Kelet-Magyarországon, csak nálunk


Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy egész Kelet-Magyarországon elsőként kezelhetjük pácienseinket olyan modern és egyedülálló technológiákkal, mint amilyen a mikroszkópost fogászati eljárás. A nagy sikerre való tekintettel már egy második mikroszkópos gépet is beszereztünk, így már két különálló rendelőnk is fel van szerelve ezzel a sokoldalú berendezéssel, amely megkönnyíti egyes fogbetegségek szakszerű orvoslását.

Täydellinen hymy on kaikki mitä tarvitset ajanvaraukseen!

Älä odota enää, vaan kuuntele aiempien potilaidemme mielipiteitä!

Fogászatunk nagy örömmel fogadja távolabbi városok betegeit is, akiket kezelőorvosuk hozzánk irányít, a korszerű megoldások alkalmazása miatt.

A LABOMED DNT típusú fogászati mikroszkóp segítségével lehetőségünk van a szemmel nem látható részeket is feltárni és a problémás területeket sokkal magasabb minőségben kezelni. Ezek a mikroszkópos berendezések egy új dimenziót nyitnak a fogászati diagnosztikában, így nagy fokú hatékonyság jellemzi az ezzel való kezeléseket. A készüléket sikeresen alkalmazzuk mind az endodoncia, mind pedig a szájsebészet számos területén.

A Labomed DNT a piac vezető mikroszkópos fogászati kelléke

A Smile Design Center rendelőiben is megtalálható mikroszkópos fogászati készülék számtalan előnnyel rendelkezik, így szolgálva mind a páciensek kényelmét, mind pedig az orvosok hatékonyságát. A kis helyigényű szerkezet egyszerre kínál rugalmasságot és effektív használatot, így a fogászat valamennyi területén sikeresen alkalmazható. A LED világítással felszerelt szerkezet tökéletesen megfelel a modern klinikai követelményeknek, így exkluzív betekintést nyújt a páciens problémáinak feltárásához és annak fájdalommentes, gyors és precíz kezeléséhez.

A fogászati mikroszkópunk több lépésben változtatható nagyítása segítségével, minden fogászati művelethez megfelelő közelségbe tudja hozni a problémást területeket, akár huszonötszörös nagyítással. A könnyen és biztonságosan sterilizálható készülék száloptikás fényvezető rendszerrel, beépített zöld és narancs filterrel, fékezhető kerekekkel és motoros fókusszal áll fogorvosaink rendelkezésére.

A mikroszkópos fogászat egy szintre emeli a fogorvosi szolgáltatásokat

A már Nyíregyházán is elérhető mikroszkópos fogászati kezelések közül talán a gyökérkezelést reformálta leginkább meg ez a berendezés. Míg korábban sok fogat kellett eltávolítani kilyukadás, szuvasodás és fogbél romlás miatt, ma már nagyobb számban vagyunk képesek megmenteni az olyan fogakat is, melyekről néhány éve még le kellett volna mondanunk.

A számtalan apró lépésből álló műveletet azonban csak is kiváló minőségű nagyításban tudjuk ma is megvalósítani. A gyökérkezelési szaktudás mellett ugyanis igen nagy precizitást igényel ez a beavatkozás. Ezt pedig ma már a mikroszkópos technológiának köszönhetően könnyebben kivitelezhetjük rendelőinkben. A gyökércsatornák feltárásában jelentős szerep jut a fogászati mikroszkópnak, amely segítségével hatékonyabban tudjuk eltávolítani a fogakban elszaporodó baktériumokat. Ezzel pedig megelőzhetjük pácienseink későbbi panaszait is.

fiFinnish
Open chat
Üdvözöljük!
Miben tudunk segíteni?