Mikroszkópos gyökérkezelés – fogorvosok figyelmébe

Tisztelt Kollégák!

Mint ahogyan azt valamennyien tudjuk, az orvostudomány számos területén, így a fogászat tekintetében is folyamatosan újabbnál újabb technikák és technológiák segítenek Minket abban, hogy a páciens érdekeit szem előtt tartva a fogászati kezelések minél inkább fájdalommentesek és nagy hatékonysággal bíróak legyenek.

Nyíregyháza és a régió tekintetében egyedülálló módon rendelőnket egy Labomed DNT típusú fogászati mikroszkóppal szereltük fel, amelynek kiemelt előnye elsősorban a gyökérkezelés területén mutatkozik meg. Tapasztalat, hogy a sokszor görbe vagy beszűkült gyökércsatornák esetében a hagyományos technika nem elég hatékony, azonban a mikroszkópos gyökérkezelés esetében ez a hatékonysági mutató jelentős mértékben magasabb. Esély az olyan fogak megmentésére, amelyekhez a korábbi években már implantátum beültetés vagy egyéb, a fog elvesztéséhez vezető megoldás párosult.

Milyen esetekben jelent segítséget a fogászati mikroszkóp?

  • perforált fogak ellátása MTA lezárással;
  • újra gyökérkezelés – plusz csatornák megtalálása és feltárása;
  • gócos fogak megmentése;
  • periapikális gócok megszüntetése megfelelő terápiával.

A rendelőnkben lévő fogászati mikroszkópról néhány műszaki adat:

  • változtatható mértékben, akár 25x nagyításra alkalmas;
  • LED világítás;
  • digitális kamera, amelynek segítségével a páciens a kezelés teljes folyamatát egy kivetítőn megtekintheti (a felvételek rögzíthetőek);
  • beépített narancs és zöld filterek;

 

A műszaki specifikációt a teljesség igénye nélkül leírva, szeretném Kollégáim figyelmébe ajánlani a rendelőnk általi lehetőséget, egyben szakorvosi tudásomat a fogászati mikroszkóp segítségével történő gyökérkezelésre. A páciens érdekeit szem előtt tartva a szakmai maximalizmusra törekedve igyekszünk az olyan fogak megmentését is elvégezni, amely a hagyományos technológiával már nem megoldható.
Rendelőnk csendes, nyugodt, családias légkörben várja a másik fogászati rendelőből küldött pácienseket mikroszkópos gyökérkezelésre, amelynek elvégzése után GARANTÁLTAN VISSZAKÜLDJÜK Önhöz a beteget!

Üdvözlettel:
Dr. Homoki Sándor
ügyvezető

Ezen az oldalon keresztül szeretnénk megköszönni azoknak a Kollégáknak az ajánlást, akik korábban rendelőnkbe irányították pácienseiket, valamint a többi kedves Kolléga figyelmébe ajánlani ugyanezen problémás eseteket, amelyeket a fogászati mikroszkóp segítségével sikeresen kezeltünk. (Jellemzően mindössze 1-2 alkalom elegendő a sikeres gyökérkezeléshez, ezáltal a fogmegtartáshoz.)

1
2
3
4
fiFinnish
Open chat
Üdvözöljük!
Miben tudunk segíteni?