All On Four rendszerek


A fogászati implantáció a foghiányok pótlásának egyik legmodernebb módszere, hiszen a többi fogat legkevésbé sértő eljárásról van szó.

Az implantációt sokan fogbeültetés néven ismerik, ugyanakkor szó sincs valódi fog beültetéséről. Implantáció során egy úgynevezett műgyökér és arra helyezett felépítmény kerül a páciens szájába. A felépítmény lehet borítókorona, híd, de akár teljes lemezes kivehető fogpótlás is.

Az eljárás során egyetlen befolyásoló tényező okozhatja a gondot, az pedig nem más, mint a megfelelő csontmennyiség hiánya. Ezért javasolja a legtöbb szakember, hogy az elvesztett fogakat mielőbb pótoljuk, ezzel ugyanis megőrizhető az állkapocscsont mennyisége.

Mit jelent az All On Four?

Ez az egyik legjobb megoldás azoknak a páciensek, akik nem rendelkeznek megfelelő csontmennyiséggel vagy akár teljes foghiánnyal küzdenek.

A módszer lényege abban rejlik, hogy 4, maximum 6 db implantátum készítése elég ahhoz, hogy 12 fogat is stabilan rögzíteni tudjunk. Az így rögzített fogsor természetes megjelenéssel bír, így alig észrevehető, hogy nem a saját fogaink. Ezzel a módszerrel elfelejthetjük a fogsorragasztást, és éjszakára sem kell kivenni fogsorunkat.

Az elkészített négy implantátumot csavarral rögzítik, a két elülső implantátum párhuzamosan kerül a csontba, a két hátsó maximum 45 fokos szögben kerül elhelyezésre. Így a lehető leghosszabb és legvastagabb implantátumot tudjuk elhelyezni, és teljes mértékben kihasználjuk a már meglévő csontokat.

Az így elkészített fogpótlás teljes mértékben visszaadja a rágófunkciót, gyönyörű természetes fogsort biztosít bonyolult és hosszadalmas műtéti beavatkozások nélkül.

Ne mondjon le a szép mosolyról, ha foghiánnyal küzd, keressen Minket bizalommal, rendelőnk készséggel áll az Ön rendelkezésére.

fiFinnish
Open chat
Üdvözöljük!
Miben tudunk segíteni?