Tiimimme laajenee erittäin kokeneen lääkärin, tohtori Tamás Chikány, kanssa


Smile Design Centerin tiimi laajenee 7.1.2023 alkaen erittäin asiantuntevalla ja kokeneella suukirurgilla, tohtori Tamás Chikány, joka on hammasalveolaarkirurgian asiantuntija, suun implantologian asiantuntija ja proteesin erikoislääkäri.

Tri Tamás Chikány valmistui Semmelweis-yliopiston hammaslääketieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2009 ja sai diplominsa summa cum laude -palkinnolla. Aloittelijana hän löysi työpaikan yhdestä Budapestin parhaista käytännöistä, Paradont-hammaslääkärin vastaanotosta, jossa hänestä tuli pian alan johtava asiantuntija.

Alusta lähtien hänen tärkeimpiä kiinnostuksen kohteitaan ovat olleet suukirurgia, parodontologia ja implantologia.

Vuodesta 2010 lähtien hän aloitti tohtoriopiskelijana Semmelweis-yliopiston parodontologian klinikalla hammasimplantteja ympäröivän tulehduksen kanssa ja teki siihen liittyvää tutkimusta. Hän aloitti myös opettamisen yliopistossa ja osallistui myös lääkärinä klinikan potilashoitoon.

Vuodesta 2016 lähtien hän työskenteli Szegedin yliopistossa vierailevana luennoitsijana ja vapaaehtoisena lääkärinä, ja monimutkaisemmissa kirurgisissa tekniikoissa yliopisto luotti hänen työhönsä asiantuntijana.

Vuodesta 2017 lähtien hän on Unkarin hammaslääkärien implantologiyhdistyksen hallituksen jäsen.

Vuodesta 2019 lähtien hän on kansainvälinen puhuja yhdelle johtavista implanttiyrityksistä

fiFinnish
Open chat
Üdvözöljük!
Miben tudunk segíteni?