BPS fogsor, a kivehető fogpótlások csúcsa


Ha olyan kivehető műfogsort szeretne, amivel ragasztás nélkül is bármit tud enni, aminek a viselete kényelmes, könnyű takarítani, aminek a kialakítása megszólalásig hasonlít a valódi fogakhoz, megoldás a svájci technológiával készített BPS műfogsor, ami nyíregyházi rendelőnkben már elérhető! Egy BPS műfogsorral bátran mosolyoghat, a legapróbb részletekig kidolgozott, élethű megjelenésű műfogsor.

Fogsor cserére lenne szüksége? Elrontották műfogsorát? Sokszor fordulnak hozzánk ilyen problémákkal, és felkeresik rendelőnket, mert már nem akarnak rizikózni.  Rendelőnkben valóban kiemelkedő fogorvosok dolgoznak és kiemelkedő fogtechnikai háttérrel rendelkezünk! Egy BPS fogsor akár 2-3 nap alatt is elkészülhet, ez fogtechnikai laborunk leterheltségétől függ.

A BPS olcsóbb fogpótlás mint egy implantátum beépítéses all on 4, ha anyagilag megengedheti magának az egy fix fogpótlás teljes foghiányra.  Vannak olyan esetek is ahol implantátum beültetésre nincs lehetőség pl. csonthiány esetén. Csontpótlást sem lehet mindenkinél végezni, pl. csontvelő daganattal küzdő betegek.  Ilyenkor a legjobb választás a BPS fogsor.

Javítsa életminőségét, rágási képességeit egy BPS kivehető fogsorral . Pácienseink visszajelzése az, hogy  ”bárcsak hamarabb megcsináltattam volna”

  • – A BPS fogsor az állcsontra nagy pontossággal illeszkedik, így nem mozog.
  • Nem nyom, hiszen az arcizmok elhelyezkedését is figyelembe vesszük.
  • Erős vákuum képződik a fogsor és az állkapocs között, ami fixen tartja azt
  • Bemérjük rágását, meghatározzuk  a harapását műszerekkel bemérjük, hogy kényelmesen rágjon majd.
  • A BPS fogsor a rágóerőt optimálisan eloszlatja, így nem kell igazgatni, nem tör
  • 100%-ig élethű, magas esztétikum nincs műfogsor látszat. Választható színárnyalat!
  • Egyedi elképzeléseket is meg tudunk oldani, pl. fogékszer, fogak állása.
  • Az állcsont sorvadása lelassul, hiszen a rágóerő eloszlik.

Ha ön is kínlódik hagyományos műfogsorával, felső ajkai ráncosak, fogsora öregíti kinézetét, ahelyett, hogy fiatalítaná, ha állandóan ragasztania kell a pótlást, ha kényelmetlen, tör, ha fájnak az állkapocs izületei, ha nem komfortos viselete, kérjen időpontot rendelőnkbe.

A képeken előtte-utána fotó. Ami a rendelőnkben készült BPS fogpótlásról, nem netről leszedett…

fiFinnish
Open chat
Üdvözöljük!
Miben tudunk segíteni?