Ajakfeltöltés – 1. rész


A női száj az érzékiség egyik szimbóluma, azonban genetikailag csak kevés nőnek adatik meg a dús telt ajkak. Az ajakfeltöltés segítségével azonban a vékony ajkak mérete is megváltoztatható. Bejegyzésünkben bemutatjuk, mi mindent kell tudni erről a viszonylag gyors és fájdalommentes nem műtéti eljárásról.

Milyen ajaktípusok formáját tudjuk korrigálni ezzel a beavatkozással?
– ha vékony az alsó-felső ajak
– ha a felsőajak csak egy vékony vonalként látható
– ha az alsó ajak egy vékony vonalként látható
– ha rendezetlen a szájkontúr

Milyen cél elérésben segít a kezelés?
– az ajkak kontúrjának kiemelésében
– az ajkak volumenének növelésében
– az ajkak körüli ráncok csökkentésében
– aszimmetrikus ajkak korrigálásában

Az ajakfeltöltés időtartama körülbelül 20-40 perc. A töltőanyagot injekciós technikával, nagyon vékony tű segítségével juttatják be a szakemberek a bőr alá. Az ajakfeltöltés során a kívánt hatás már az első alkalommal elérhető, azonban az esetek nagy részében további beavatkozás szükséges, melyre az utolsó kezelést követően 2 héttel később kerülhet sor.
A gyógyulás időtartama 4-5 nap, ez idő alatt a kisebb duzzanatok és bevérzések felszívódnak, a kezelt terület megnyugszik.

Az ajakfeltöltésnek alapvetően két nagy csoportját különböztetjük meg:
– felszívódó
– nem felszívódó töltőanyagok

Fontos tudni, hogy tilos a kezelést elvégezni, ha aktív herpesz zajlik és aktív bőrgyulladások esetében: aknés, rozáceás. szeborreás, valamint ha két héten belül kozmetikai kezelés történt az arcon vagy erős napégés, erős szolárium, napozás hatásának lett kitéve az arcbőr.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy keressen minket bizalommal a www.smiledesigncenter.hu oldalunkon, hiszen szolgáltatásink között már az ajakfeltöltést is megtalálja.

sk_SKSlovak
Open chat
Üdvözöljük!
Miben tudunk segíteni?