(Mumbai-India) 232 fogat kellett eltávolítani egy fiú szájából


Sokszor tapasztaljuk, hogy valaki egy sima fogtömésre, vagy fogkő leszedésre félve ül be a fogorvosi székbe. Ha elolvassa ennek az indiai fiúnak az esetét, rá fog jönni, hogy egy kis türelemmel és egy nagy levegővétellel az Ön problémája gyorsan és egyszerűen, szakszerűen orvosolható.

Megértjük az indiai fiút, ha kicsit félve mutatta meg a fogsorát fogorvosának, hiszen összesen 232 db foga volt. Ha figyelembe vesszük, hogy egy felnőtt ember fogsora 32 db fogból áll, akkor könnyen kiszámolhatjuk, hogy kb. 7-szer annyi foga volt, mint kellett volna. A 17 éves fiú Ashik Gavai borzalmas fájdalmakat élt át a fogai miatt fogorvosai elmondása szerint.

A fogeltávolító műtétre Mumbaiban került sor, a műtét jól sikerült, 7 órán át tartott amíg eltávolították az összes fogat. A fiúnak a rengeteg apróbbnál apróbb fogai mellett voltak nagyobb fogai is, melyeket kalapáccsal törtek össze, majd úgy tudták kiszedni a fiú szájból. (Rendelőnkben természetesen nem alkalmazunk ilyen módszereket)

Az indiai fogorvosok nagyon élvezték a műtétet, volt olyan, aki megjegyezte, hogy 30 éves pályafutása során ez volt a legizgalmasabb esete.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

en_GBEnglish
Open chat
Üdvözöljük!
Miben tudunk segíteni?