Új készülék érkezett a csapatunkba


Nagy örömünkre szolgál, hogy a Smile Design Center tulajdonában üdvözölhetjük az AquaCare Twin készüléket, amely a legsokoldalúbb levegő abráziós és polírozó berendezés a piacon. A készülék segítségével különböző kezeléseket végezhetünk a gyermekfogászat, az implant, az endo, a ortho, az M.I.D. és a Perio szakterületeken érzéstelenítés, fájdalom, fúró és kellemetlen vibrációs rezgés nélkül.

A perfect smile is all you need to book an appointment!

Don't hesitate, listen to the opinions of our previous patients!

A nagy tudású szerkezettel egy készülékkel válik lehetségessé a vágás, a tisztítás, a mosás és a szárítás, ez pedig nem csak a kezelő fogorvosok munkáját könnyíti meg, hanem a páciensek kényelmét is szolgálja.

A készüléket gyártó AquaCare mindig is az innovációs technológiában nyújtott kimagasló teljesítményéről volt ismert. A gyártó egyaránt szeretné a fogorvosok munkáját gördülékenyebbé tenni és a páciensek komfortérzetét javítani a kezelések alatt. A készülék készítői már letették névjegyüket a kontaktus mentes fogászati kezelésekhez gyártott különböző eszközeik, felszereléseik és gépeik segítségével. Az AquaCare termékeit igen széles körben alkalmazzák a világ számos országában, köztük Magyarországon is. Az AquaCare Twin – Velopex nevű abrációs és polírozó berendezés pedig immáron a Smile Design Center munkatársait és vendégeit is segíti.

Az AquaCare Twin Velopex legfőbb előnyei

Az AquaCare Twin segítségével könnyedén válthatunk kétfajta kezelés mód között úgy, hogy nem kell külön átállítanunk az egyes kezelések paramétereit, ez nagy előnyt jelent az abrázió és a profilaxis jellegű műveleteknél. A Velopex gép képes nagy hatékonysággal eltávolítani az étel, a kávé, a tea, a bor vagy éppen a dohányzás miatt kialakult elszíneződéseket és foltokat is invazív eljárás nélkül. Vagyis a készülék vágás és szúrás nélkül, gyakorlatilag fájdalommentesen képes tisztítani.

A korábban alkalmazott technológiákhoz képest, az új szerkezettel végzett kezelések tisztább és egészségesebb fogakat eredményeznek, így még nagyobb hatékonysággal harcolhatunk a ragyogóbb mosolyért. Az AquaCare Twin képes a legmakacsabb szennyeződésekkel is megküzdeni és visszaállítani az egészséges fogak természetes fényét. A készüléket nagy sikerrel alkalmazzák már külföldön és országunkban is, hiszen egyaránt pozitív visszajelzések vannak a szakorvosok és a páciensek részéről is.

A fogorvosok, az asszisztensek és a páciensek is örömmel fogadták a legújabb gépünket

Nyíregyházi fogászatunkon már üzembe helyeztük új szerzeményünket, így mind az 5 fogorvosunk és a fogászati asszisztenseink is megtapasztalhatták az AquaCare Twin Velopex előnyeit és annak egyszerű, de négyfokú teljesítményét. A blokkolásmentes végződés, az intuitív szabályozó egység, az ultra könnyű kialakítás és az intelligens, 3 állású lábkapcsoló mind az új készülék előnyei közé sorolhatóak, amelyek megkönnyítik fogorvosaink munkáját. A gépet azonban nem csak a szakembereink, hanem vendégeink is méltatták, hiszen segítségével egyszerűbbé váltak a legnépszerűbb kezeléseink. Vendégeink azt tapasztalták, hogy sokkal kellemesebb és gyorsabb lett a kezelésük és a beavatkozások hatékonysága is növekedett.

en_GBEnglish
Open chat
Üdvözöljük!
Miben tudunk segíteni?