Főbb szolgáltatásaink

A teljesség igénye nélkül…
Sérült fogak kezelése

Sportolás, vagy baleset következtében megsérült a foga? Az ilyen fogászati problémák megoldásában az élen járunk!

Magán szájsebészet

Szájsebész specialistánk implantátum beépítés, arcüreg emelés, csontpótlás, komolyabb beavatkozás esetén tökéletes választás!

Fogtömés

A leggyakoribb eljárás, de ezt sem mindegy hogyan végezzük el! A legjobb anyagokat használjuk, magas színvonalon végrehajtva

Mikroszkópos gyökérkezelés

Segítségével minimálisra csökkenthető az ép fogrész eltávolítása, feltárhatóak a szabad szemmel nem látható gyökércsatornák.

Fogfehérítés

Szeretne akár 5-7 árnyalattal fehérebb fogakat?

Ingyenes rutin ellenőrzés

Nézesse meg a fogát legalább fél évente! Ha hosszabb idő telt már el, az sem baj, várjuk minél előbbi jelentkezését!

Megvalósítjuk álmai mosolyát!

Csak egy telefonhívás választja el!

Referenciáink

U. Anikó
T. Zoltánné
N. Anikó
K. Sz. Erika
N. Ildikó
S. Erika
V. Zsoltné
K. Sz. Ildikó

Bemutatkozik a Smile Design Center

Nyíregyházi fogorvosi rendelőnk a legmodernebb eszközökkel áll rendelkezésre

Fogászat, Fogorvosi rendelő Nyíregyháza legszebb helyén, a sóstói Hotel Fürdőházban
és Nyíregyháza belvárosában, az Epreskert u. 11/B. szám alatt

Fogászat Nyíregyháza 2
Fogászat Nyíregyháza

A Smile Design Center nyíregyházi fogászati magánrendelőt 2013-ban nyitottuk meg Kelet-Magyarország egyik legjobban fejlődő városában. Önmagunk dicsérete helyett javaslom, hogy tekintse meg referenciáinkat, de megismerésünkhöz tudom ajánlani Facebook oldalunkat is, ahová gyakran kerülnek ki munkáinkról fényképek. Ha van ismerőse, aki már járt nyíregyházi fogorvosi rendelőnkben, kérdezze meg tapasztalatairól. Kollégáim kiválóan képzett fogorvosok, szájsebészek, dentál higénikusok, fogtechnikusok, akik egy célt tűztek ki: tökéletes fogorvosi ellátás! Megmentjük  azokat a fogakat, amelyekről más fogorvos már lemondott. Ha egy komolyabb implantáció vagy szájsebészeti beavatkozás válik szükségessé, akkor azt a legmagasabb színvonalon végezzük el.

Ha átnézte weboldalunkat, megnézte esetleg Facebook oldalunkat is, tegye bátran félre félelmeit, tegye fel kérdéseit, szívesen válaszolunk rájuk! Az egészséges mosoly Önnek is magabiztosságot fog adni párkapcsolataiban, munkahelyén, de akár az üzleti életben is.

Dr. Homoki Sándor – fogorvos

Nyíregyházi fogorvosi rendelőnk a legmodernebb eszközökkel áll rendelkezésre

A mai kor legfejlettebb eszközeit és felszereléseit alkalmazva, rendszeresen képzett fogorvosok állnak az Önök rendelkezésére, hisz fontos számunkra, hogy Önök vidám mosollyal jelezzék elégedettségüket. Pácienseink nyugodt, tiszta környezetben, magas színvonalú ellátásban részesülnek. Igyekszünk más kezelésekhez képest többre törekedni, beavatkozásaink során előtérbe helyezzük a minimál invazív eljárásokat, amelyben segítségünkre vannak a legmodernebb digitális technikai eszközök.

Korszerű anyagainknak és modern fogászati technikáinknak köszönhetően, fájdalommentes, kényelmes kezelést biztosítunk, illetve pontos, tartós és esztétikus fogművet.

Maximálisan megtartjuk, védjük, amit a természet Önöknek adott! Eljárásainkkal a legelhanyagoltabb fogászati szituációból is kimagasló, precíz és kényelmes fogművet tudunk készíteni.

fogászat Nyíregyháza

A legújabb számítógépes tervezésű CAD-CAM technikával elkészülő fém-és allergiamentes CIRKON fogpótlásokat kaphatják meg, melyek a legmagasabb esztétikai igényeket is kielégítik, és már az első napokban is sajátjuknak érzik. Különböző eljárásokat alkalmazunk a „Hollywoodi mosoly” eléréséhez, mint pl.: direkt és indirekt restaurálás és héjkerámia.

Fogászati beavatkozásainkat követően pozitív hatással vagyunk pácienseink magánéletére, párkapcsolatára, munkahelyi életére és egészségére egyaránt. Szép, ápolt fogakkal magabiztosabbá válnak munkahelyükön és környezetükben, pozitív kisugárzást árasztanak magukból, így könnyebben teremtenek kapcsolatokat, mert mernek mosolyogni.

A Smile Design Center csapata

Ismerjen meg minket!

Miért a Smile Design Center?

Magas színvonalú ellátás, tökéletes mosoly, garancia!

Magasan képzett orvosok

Fogorvosaink, szájsebészeink, aszisztenseink folyamatos képzéseken vezsznek részt, hogy rendelőnkben a legmodernebb eljárásokat rutinszerűen alkalmazhassák Önnél is!

Fogászat garanciával

Nem csak ``összedobjuk`` a munkát! Annyi időt szánunk pácienseinkre, amennyit kell, ezért vállalunk garanciát a munkánkra!

Ellátás több nyelven is

Fogorvosaink több nyelven beszélnek, így egy nyaralás alatt, Ön anyanyelve használatával gyógyulhat rendelőnkben.

Lelkiismeretes fogorvosok

Fogorvosaink magasan képzett szakemberek, akik számára a gyógyítás valódi hivatás! Tapasztalatuk biztosítja Önnek a tökéletes mosoly elérését

Videók

Pácienseink véleménye

Amit rólunk mondtak…