Kérjen tőlünk időpontot!

  Az ép, egészséges fogsor nem pusztán esztétikai okok miatt érdemel figyelmet, hanem a fájdalommentesség és ezzel együtt az életminőség apropóján is. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor a hagyományos megoldások nem bizonyulnak elegendőnek, és komolyabb beavatkozásra van szükség. Nyíregyházi fogorvosi rendelőnkben jelentős tapasztalattal rendelkező szájsebész is várja a pácienseket, és legyen szó bármilyen jellegű problémáról is, fájdalommentesen és tökéletes végeredménnyel orvosolható az.

  Ha szájsebészeti beavatkozásokról van szó, akkor azok jellegénél fogva sokan tartanak a fájdalomtól és az esetlegesen fellépő komplikációktól. A szájsebész felé támasztott maximális bizalom nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy nyugodt szívvel lépjenek a páciensek a rendelőbe.

  Sajnos a hagyományos, társadalombiztosítás keretein belül rendelkezésre álló fogorvosi rendelések alkalmával sok esetben akár órákat is várni kell arra, míg végre sorra lehet kerülni. A fájdalmakkal és a félelemmel küzdve ez igen megterhelő, arról nem is beszélve, hogy a beavatkozás színvonalára sincs semmiféle garancia. Rendelőnkben kifejezetten a területre specializált szájsebész is vállalja a szájsebészeti beavatkozások magas színvonalú elvégzését. A modern fogászati megoldásoknak és a korszerű felszereltségnek köszönhetően a végeredmény garantáltan nem hagy majd kívánnivalót maga után.

  A rendellenesen nőtt fogak eltávolítása, a bölcsességfog kihúzása olyan problémák, melyekkel sokan szembesülnek. Mivel a gyökerek gyakran erősen görbülnek, vagy szétállnak, ezért az egyszerű foghúzással nem távolítható el a fog. A szájsebész közreműködésére nem csak ilyenkor van azonban szükség, hanem fogeredetű ciszták eltávolítása során is. Amennyiben a gyulladásos eredetű képlet időben felismert, úgy nagyon jól kezelhető az. A terület nem csak a fájdalmak miatt érdemel figyelmet, hanem azért is, mert elhanyagolva akár az egész fogsor egészségét kockáztathatja.

  Az implantációs műtétek során legalább olyan fontos a profi szájsebész segítsége, mint akkor, ha ezekből eredően csontpótlás válik szükségessé. A biokompatibilis anyagok beépítésével megakadályozható az érintett terület további sorvadása és az implantátum behelyezéséhez is megteremthetőek a szükséges feltételek.

  Szájsebészeti beavatkozások alkalmával is forduljon bizalommal hozzánk! A legmagasabb szintű szakértelmet kínáljuk az olyan speciális területeken is, amelyek a hagyományos eljárásoktól kissé eltérő megoldásokat tesznek szükségessé. Tapasztalt szájsebész kollégánk segítségével minden bizonnyal sikerül majd megtalálni azt a megoldást, mely a legkisebb beavatkozással nyújtja az esztétikai és egészségügyi szempontból is tökéletes végeredményt.

  Magán szájsebészet Nyíregyházán

  A tökéletes mosolyhoz csak egy időpont foglalás hiányzik!

  Ne habozzon, hallgasson eddigi pácienseink véleményére!

  A Smile Design Center csapata

  Ismerjen meg minket!

  Pácienseink véleménye

  (Valódi emberek…)
  hu_HUHungarian
  Open chat
  Üdvözöljük!
  Miben tudunk segíteni?