Kérjen tőlünk időpontot!

  A porcelán foghéjak előnyei: Miért és kinek ajánljuk?

  Nincs megelégedve mosolyával, és a porcelánhéj feltételének lehetőségén gondolkozik? A porcelán héjakat egyedileg készítjük minden db foghoz, amelyek a fogak elülső részét fedik, hogy megváltoztassák azok alakját, méretét, hosszát és színét. Ragyogóan fehér mosolyt varázsolnak, gyönyörűen igazított, tökéletes méretű fogakkal. Ha fogai elszíneződtek, letöredeztek, rosszul állnak, torzak vagy hézagok vannak közöttük, a porcelán héjak gyors kozmetikai megoldást jelentenek mosolyának drámai javítására. A legjobb az egészben, hogy senki sem fogja tudni, hogy Ön porcelán héjat visel. Annyira természetesnek tűnnek és érződnek, hogy még Ön is elfelejtheti, hogy ott vannak. Olvasson tovább, hogy megtudja, miért áradoznak a fogorvosok és a páciensek egyaránt a porcelán héjak  előnyeiről.

  Mi Az a Porcelánhéj?

  A porcelán héj egy vékony, egyedi készítésű héj, amely a fogak elülső felületét borítja. A kerámia anyagból készült héjakat közvetlenül az Ön természetes fogaira ragasztjuk, hogy javítsák azok megjelenését és megvédjék azokat a sérülésektől.

  Miért ajánlják a fogorvosok

  A héjak vonzó megoldást nyújtanak az elszíneződött, kopott, repedezett, rosszul beállított, egyenetlen vagy hézagokkal rendelkező fogak számára. Természetes megjelenésű mosolyt varázsolnak,amely segít növelni az önbizalmat és az önbecsülést.

  A koronákkal ellentétben a héjak kevés fogászati előkészítést igényelnek, mivel csak a fogak látható elülső felületét fedik. Az eljáráshoz általában csak kb. 1/2 milliméternyi zománcot kell lecsiszolni minden fogról, hogy durva felületet biztosítson a héj tapadásához.

  A héjak emellett foltállóak és hosszú élettartamúak. Jó szájápolással 10-15 évig vagy még tovább is eltarthatnak, mielőtt cserére lenne szükség. Hatékony módot nyújtanak mosolyának drámai javítására és olyan hiányosságok kijavítására, amelyek fogfehérítéssel vagy fogszabályozással önmagukban nem javíthatók. Bár a porccelán héjak valamennyi befektetést igényelnek, az eredmények megváltoztatják az életet.  Ha elégedetlen mosolya megjelenésével, keresse fel rendelőnket, olyan mosolyt adhatunk Önnek vissza, amellyel büszkélkedhet.

  A Porcelánhéj Előnyei

  A porcelánhéjak annyi előnyt kínálnak, hogy nem csoda, hogy a fogorvosaink is ajánlják őket.

  Először is, a héjak gyönyörű, természetes megjelenésű mosolyt eredményeznek. A tartós porcelánból készült héjakat minden foghoz egyedileg készítjük.

  A héjakkal korrigálhatók az olyan tökéletlenségek is, mint a csorba, repedés, foltok vagy hiányosságok. Lehet, hogy egy foga kissé el van csúszva vagy el van torzulva. A héjakkal átformáljuk fogait és mosolyát az egységesség és szimmetria érdekében.

  Egy másik előnye, hogy a héj védi a fogait. A tartós porcelán pajzsként működik, megőrizve az alatta lévő fog egészségét, természetes fogszerkezetet. A héjak az idő múlásával nem foltosodnak el, nem halványulnak el és nem színeződnek el, mint a természetes fogak. Ragyogó, fehér mosolya évekig tart.

  A héjak növelik fogják önbizalmát és önbecsülését! A vonzó, hibátlan mosolya magabiztosabbá teheti Önt társasági és szakmal helyzetekben. Tanulmányok szerint a vonzó mosollyal rendelkező emberek általában szimpatikusabbnak, megbízhatóbbnak és sikeresebbnek tűnnek.

  Bár a kezdeti költségek magasabbak lehetnek, mint más fogkozmetikai lehetőségek, a héjak tartós eredményt és hosszú élettartamot biztosítanak. Jó szájápolás mellett a héjak általában 10-15 évig tartanak. Ráadásul ma már megfizethetőbbek, mint a korábbi években.

  A héjakhoz egy vékony zománcréteg eltávolítása szükséges, ezért nem visszafordíthatóak. Egy képzett fogorvos kezében a porcelán héjak biztonságos, hatékony megoldást kínálnak a tökéletes mosolyhoz.

  Jelentkezzen be hozzánk rendelésre, és tudja meg, hogy Ön megfelelő jelölt-e a porcelán héjhoz, és segíthet Önnek elérni eddigi legszebb mosolyát!

  Megjelenés

  A porcelánhéjak áttetsző, fogszerű megjelenésüknek köszönhetően nagyon természetes megjelenést kölcsönöznek. Nagyon hasonlóan verik vissza a fényt, mint az Ön természetes fogai. A koronák esetében a természetes fogszerkezetből többet kell eltávolítani, ezért nem megfelelő kivitelezés esetén nyilvánvalóan mesterségesnek tűnhetnek.

  Sokoldalúság

  A porcelánhéjak számos kozmetikai probléma korrigálására használhatók, a kisebb zúzódásoktól vagy hézagoktól kezdve a jelentősebb foltokig, alakváltozásokig vagy igazodási problémákig. A természetes megjelenés érdekében nagyfokú testreszabhatóságot biztosítanak, amíg a koronák és az implantátumok inkább a fogak pótlására, mintsem kozmetikai javításokra alkalmasak.

  A fogszerkezet megőrzése

  A porcelánhéjak felragasztása csak kisebb csiszolást igényelnek a fogak külső zománcrétegén, így megőrzi az egészséges természetes fogszerkezetet. Más lehetőségek, például a koronák esetében a fog jelentős részét el kell távolítani, ami idővel gyengítheti a fogat. Az implantátumok valójában a teljes foggyökeret pótolják.

  Bár drágább, mint más fogkozmetikai lehetőség, de a porcelánhéjak páratlan kozmetikai eredményeket, sokoldalúságot és tartósságot kínálnak, miközben megőrzik a természetes fogszerkezetet. A legtöbb ember számára, aki tökéletes mosolyra vágyik, a porcelánhéjak megérik a befektetést.

  Ön Jó Jelölt a Porcelán héjra?

  Ön ideális jelölt a porcelánhéj feltételéhez? Számos tényező határozza meg, hogy a porcelánhéjak megfelelőek-e Önnek.

  Szájüregi egészség

  A fogainak és az inyének jó egészségi állapotban kell lennie, mielőtt héjakat kapna. Minden fogszuvasodást vagy ínybetegséget először kezelni kell. A héjak a legjobban az egészséges fogakon tapadnak

  Fogak igazítása

  A héjakkal a fogak igazitásának és alakjának kisebb korrekciója végezhető el. Ha azonban fogai erősen ferdék vagy nagy hézagok vannak, a héjak felragasztása előtt először fogszabályozóra lehet szükség. Fogorvosaink fel tudják mérni, hogy a héj önmagában megadja-e Önnek a kívánt mosolyt, vagy a fogszabályozásnak is a kezelési terv részét kell képeznie.

  Fogszerkezet

  Elég egészséges fogszerkezetnek kell megmaradnia ahhoz, hogy a héjakat hozzá lehessen ragasztani. Az erősen kopott, törött vagy sérült fogaknál a héj helyett koronára lehet szükség. Fogorvosaink a vizsgálat során megállapítják, hogy a fogai között elegendő zománc és dentin maradt-e ahhoz, hogy a héjakat megfelelően megtámassza.

  Karbantartás

  A porcelánhéjaknak gondos otthoni ápolásra és rendszeres fogorvosi ellenőrzésre van szükségük ahhoz, hogy a szokásos 10-15 éves élettartamot elérjék. Naponta kétszer alaposan meg kell mosnia fogait, legalább naponta egyszer fogselymet kell használnia, kerülnie kell a fogakat elszínező ételek és italok fogyasztását és fel kell keresnie rendelőnket a professzionális tisztításokra és vizsgálatokra. A megfelelő karbantartás elhanyagolása fogszuvasodáshoz, ínybetegségekhez, valamint a héjak meghibásodásához vagy leválásához vezethet.

  Reális elvárások

  A héjak drámaian javíthatják mosolyát és megjelenését, de vannak bizonyos korlátai annak, hogy mennyire. A kezelés megkezdése előtt nyíltan beszélje meg céljait és elvárásait fogorvosainkkal. A héjak jól elkészítve élethű eredményeket produkálnak, de továbbra is szükség van a természetes fogaira mint alapra. Összefoglalva, az ideális héjjelölt jó szájhigiéniával, elegendő természetes fogszerkezettel, kisebb igazodási problémákkal rendelkezik.

  A porcelán hájak egy pillanat alatt átalakíthatják mosolyát és növelhetik önbizalmát és az eredmény hihetetlenül természetesnek tűnik. A porcelánhéjak tartósak és hosszú élettartamúak, így hosszú évekig élvezheti új mosolyát. Bár a kezdeti költségek elgondolkodtathatják, gondoljon rá úgy, mint egy befektetés önmagába. A mosolya az egyik első dolog, amit az emberek észrevesznek Önról – megéri, hogy nagyszerű első benyomást keltsen. Rajta, villantsa meg azt a Hollywoodi mosolyt. Csodálkozni fog, hogy miért nem döntött korábban a porcelán héj mellett.

  A tökéletes mosolyhoz csak egy időpont foglalás hiányzik!

  Ne habozzon, hallgasson eddigi pácienseink véleményére!
  hu_HUHungarian
  Open chat
  Üdvözöljük!
  Miben tudunk segíteni?