Kérjen tőlünk időpontot!

  Mondták már Önnek, hogy a mosolya már nem olyan ragyogó, mint régen? Bátortalannak és csüggedtnek érzi magát, amikor a tükörbe néz, és azt látja, hogy az egykor teljes gyöngyházfényű fogakat most önbizalomhiány váltotta fel?

  Azért vagyunk itt, hogy megnyugtassuk, hogy van remény. A megoldást valójában a BPS fogsornak nevezett fogpótlás jelenti. Ha nem tudja pontosan, mit jelent a BPS, ne aggódjon – hamarosan belemegyünk. Egyelőre koncentráljunk a BPS fogpótlás néhány hihetetlen előnyére, amelyek megkülönböztetik a többi kivehető fogpótlási lehetőségtől.

  Az önbizalom helyreállításától kezdve a rágási funkció javításáig a BPS fogpótlások sokkal többet tudnak nyújtani az esztétikánál. Olvassa tovább, ahogy mélyebben elmerülünk az innovatív termék által nyújtott előnyökben és technikai megoldásokban!

  Mik azok a BPS fogsorok?

  A BPS a „Biofunctional Prosthetic System” rövidítése, ez egy modern fogpótló rendszer, amely számos előnnyel és funkcióval rendelkezik a hagyományos kivehető pótlásokhoz képest, egyszerre tartós és rendkívül élethű.

  A BPS fogsorok fejlett artikulációs rendszerrel is rendelkeznek, amely lehetővé teszi a természetes harapást és beszédet. Ez a rendszer biztosítja, hogy a protézisek az állkapocs természetes mozgását utánozzák, természetesebb érzést és jobb rágást biztosítva a felhasználó számára. Ez a funkció különösen fontos azok számára, akik beszéd- vagy étkezési nehézségekkel küszködtek a rosszul illeszkedő fogsor miatt.

  A BPS fogpótlás előnyei

  Először is, egyedülálló összetételüknek köszönhetően sokkal tartósabbak és kopásállóbbak, mint a hagyományos fogsorok. Ez azt jelenti, hogy ritkábban kell cserélni, csökkentve a gyakori cserékkel járó gondokat és költségeket.

  Másodszor, sokkal könnyebbek, mint más típusú műfogsorok, így csökken az elmozdulás vagy kiesés kockázata. Ezen kívül nincs szükségük ragasztóra ahhoz, hogy a helyükön maradjanak.

  De milyen egyéb előnyei vannak a BPS protéziseknek? Nézzünk meg néhányat a legfontosabb előnyök közül:

  Shape Memory technológia

  A BPS protézisekben alkalmazott alakmemória-technológia kiváló megtartást, stabilitást és szilárdságot biztosít, így biztos lehet benne, hogy protézise a helyén marad anélkül, hogy elmozdulna vagy elcsúszna, mindezt ragasztó nélkül. Ez a technológia azt is biztosítja, hogy a műfogsor kényelmes legyen és hosszú időn keresztül jól illeszkedjen.

  Kiváló tartósság

  A BPS protézisekhez csakis a legjobb minőségű anyagokat használjuk, amelyek hihetetlenül tartósak és hosszú élettartamúak, így mosolya hosszú ideig garantált. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a gyakori karbantartás vagy csere miatt!

  Az olcsóbb kivehető pótlások jobban kopó anyagokból készülnek, ami gyorsabb elhasználódáshoz vezet. Kényelmetlenné válik, megkeseríthetik a mindennapokat.

  BPS előtt

  Utána

  Ha a BPS protézisek mellett dönt, az alábbi előnyöket élvezheti:

  1. Rendkívül pontos illeszkedés az ínyéhez – vakuum képződik a fogsor és az íny között, ami stabilan tartja a fogat a helyén ragasztó nélkül is.
  2. Nincsenek fémkapcsok, mások számára szinte láthatatlan a fogpótlás, amikor beszél vagy mosolyog.
  3. Jobb szájhigiénia – mivel nincsenek fémdarabok, nem kell aggódnia a műfogsorában lévő apró rések vagy üregek tisztítása miatt.
  4. Kevesebb bíbelődés – új fogsorának behelyezése és kivétele gyors és egyszerű lesz, így időt takaríthat meg a folyamat során.
  5. Könnyebbé válik a rágás és a beszéd – mivel a BPS fogsorok tökéletesen illeszkednek a szájához és a fogaihoz, a hagyományos műfogsorokhoz képest könnyebben rághatja meg az ételt, valamint a szavakat is tisztábban tudja kiejteni.
  6. Páciensek visszajelzései alapján sokkal jobban megőrli az ételt, ami pozitív hatással van az emésztésre.

  Újszerű anyagok és jobb esztétika

  A BPS fogsorok innovatív anyagokból készülnek, és sokkal jobb esztétikát nyújtanak, mint a hagyományos fogsorok. A BPS fogsorok anyaga egy speciális hőre lágyuló műanyag, a polimetil-metakrilát (PMMA), amely rendkívül erős, és bármilyen formába önthető – anélkül, hogy a minőség rovására menne. A PMMA emellett nagyon könnyű, ami azt jelenti, hogy nem nehezíti el a fogait, mint más, nehezebb pótlások.

  Természetesebb megjelenésű fogak

  A BPS fogsorok a hagyományos fogsoroknál természetesebbnek tűnnek az egyedi illeszkedésnek köszönhetően – tökéletesen illeszkednek a szájához! Színük valósághű, így kevésbé feltűnőek, amikor mosolyog. Ami még jobb, hogy idővel nem változik az alakja, mint más típusú fogsoroké.

  Nem invazív beállítási folyamat

  Más fogpótlási módszerekkel, például implantátumokkal vagy hidakkal ellentétben a BPS fogpótlás nem igényel műtétet vagy kiterjedt előkészítő munkát. Ez sokkal kényelmesebbé teszi őket azok számára, akik nem akarnak extra lépéseken keresztülmenni, és nem akarnak több pénzt költeni egy állandó fogászati megoldásért.

  Összefoglalva

  Ha a hiányzó fogak pótlásának legjobb módját keresi, a BPS fogpótlás ideális megoldás lehet az Ön számára. Költséghatékony, tartós és természetes megjelenésű megoldást jelentenek, és egyike azon kevés fogpótlási lehetőségeknek, amelyek nem igényelnek kiterjedt műtétet vagy gyógyulási időt. Ráadásul biztos lehet benne, hogy a műfogsorok készítéséhez használt kiváló minőségű anyag nem okoz semmilyen mellékhatást.

  Végső soron a BPS fogpótlás az egyik legjobb lehetőség, ha természetes megjelenésű, tartós és költséghatékony fogpótlási megoldásokról van szó. Megfelelő gondozással akár 10 évig is eltarthat, és olyan mosolyt biztosíthat Önnek, amelyre büszke lehet.

  A tökéletes mosolyhoz csak egy időpont foglalás hiányzik!

  Ne habozzon, hallgasson eddigi pácienseink véleményére!

  A Smile Design Center csapata

  Ismerjen meg minket!

  Pácienseink véleménye

  (Valódi emberek…)
  hu_HUHungarian
  Open chat
  Üdvözöljük!
  Miben tudunk segíteni?