Kérjen tőlünk időpontot!

  Digitális panoráma röntgen Nyíregyházán
  Rendelőnk eszközkészletét a pácienseink kényelmének és a fogorvosi – szájsebészeti beavatkozások hatékonyságának növelése érdekében a közelmúltban egy Kodak típusú, digitális panoráma röntgennel szereltük fel. A készülék nagyban segíti szakorvosaink munkáját a pontos diagnózis felállításában, a minél gyorsabban történő, hatékony gyógykezelési folyamat meghatározásában.

  A digitális panoráma röntgen előnyei

  A készülék a korábbi eszközökkel ellentétben már nem csak 1-2 fog képletéről képes felvételt készíteni, hanem néhány másodperc alatt akár a teljes felső és alsó állkapocs szerkezetét meg tudja jeleníteni.

  A digitális technológia fejlődésének köszönhetően Ön a monitorra kivetített kép alapján, fogorvosával konzultálva kaphat akár percek alatt gyógykezelési javaslatot fogászati problémájára. Különösen hatékonyan alkalmazható a panoráma röntgen által készített felvétel a gyökérkezelések, szájsebészeti beavatkozások, fogszabályozási folyamatok és góc kutatás előtt. Számos olyan probléma válik láthatóvá, amely a közelmúltban a fogorvosok számára nehezebben megoldható feladatot jelentett. A digitális panoráma röntgen segítségével könnyebben feltárhatóak az esetleg rejtve maradt fogszuvasodások, a ki nem nőtt vagy rossz irányba fejlődő bölcsességfogak, az esetenként baleset következményeként betört fogdarabok.

  Nem elhanyagolható tény, hogy a különböző fog beültetések, fogpótlások előtt is igen hasznos segítség: a panoráma röntgen segítségével az állkapocs csontállománya, annak vastagsága és egyéb jellemző paraméterei is könnyen megjeleníthetőek. Abban az esetben, ha Önnek ínyvérzése van, szintén ajánlott egy panoráma röntgen készítése, hiszen az íny sorvadásának lokális jellemzői is megjelenítődnek a felvételeken.

  A panoráma röntgen egyetlen esetben nem javasolt, amennyiben Ön várandós. A sugárterhelés ugyan ezen esetben töredékére csökken, mégis a magzat védelme a legfontosabb. Egyéb esetekben Önnek mindössze néhány lépést kell tennie rendelőnkben, és csúcstechnológiás Kodak típusú panoráma röntgen gépünkkel elkészítjük a felvételeket.

  A tökéletes mosolyhoz csak egy időpont foglalás hiányzik!

  Ne habozzon, hallgasson eddigi pácienseink véleményére!

  A Smile Design Center csapata

  Ismerjen meg minket!

  Pácienseink véleménye

  (Valódi emberek…)
  hu_HUHungarian
  Open chat
  Üdvözöljük!
  Miben tudunk segíteni?