Kérjen tőlünk időpontot!

  Fogorvosi fogfehérítés

  Az elszíneződött fogak esztétikai problémát jelentenek ami kihat az ember életére, nem mer mosolyogni, kihat a párkapcsolatokra.

  Egyre többen élnek a fogfehérítés lehetőségével, hiszen rendkívül szép látvány egy magabiztos hófehér mosoly. Pozitív hatással van a megjelenésre, ami az életben számtalan előnyt rejtegethet.

  A fog elszíneződésének lehetnek külső és belső okai.

  Külső okok közé sorolnám az életvitellel kapcsolatos dolgokat, dohányzás, elfogyasztott élelmiszerek (kávé, bor, kóla stb.). Az elfogyasztott élelmiszerek pigmentjei bizony elszínezik a fogat, ahogy a dohányfüst is!

  Belső okok közé sorolnám az amalgám fogtömést, a fogak elhalását, a nem megfelelően záródó töméseket, az öregedést, a gyökérkezelést.

  Gyakori kérdés, hogy veszélyes-e a fogfehérítés, árt-e a fogaknak. Nem veszélyes, hiszen ha veszélyes lenne nem végezhetnénk Nyíregyháza – Sóstón fogfehérítést. Vannak dolgok azonban amikre oda kell figyelni:

  Nem szabad túlzásba vinni a fogfehérítést!
  A fogfehérítés előtt rendbe kell tenni a fogakat! (A fogfehérítés során oxidálószert használunk, ami a nem jól záródó töméseken, vagy szuvas fogon keresztül behatolna a fogba, ami a fogbélkamra elhalásához is vezethet.)

  A fogak elszíneződésének kezelésére plazmalámpás fogfehérítést alkalmazunk, ami akár 5-7 árnyalattal is fehérebbé varázsolja a fogakat. A beavatkozás egy óráig tart, a plazmalámpás fogfehérítésnek köszönhetően a beavatkozás tartós, semmilyen kárt nem okoz a fogban.

  A fogfehérítés a fogak polírozásával kezdjük, ezzel a felületi elszíneződések eltűnnek és elősegíti az oxidálószer hatását. Fényképpel dokumentáljuk a kiindulási fogszínt, majd ínymaszk felvitele következik, ami az íny védelmére szolgál. Ezután már felvihető a fogakra a fogfehérítő zselé, majd a fog megvilágítása következik plazma lámpával. Ennek időtartama 2X15 percig terjed. Esetenként szükség lehet a harmadik megvilágításra, így a kezelés teljes időtartama 3X15 perc lesz.

  Fogfehérítés után pár napig nem szabad erős pigment tartalmú ételeket fogyasztani, kerülni kell a dohányzást.

  A fogfehérítést 1-2 évente javasoljuk!

  A tökéletes mosolyhoz csak egy időpont foglalás hiányzik!

  Ne habozzon, hallgasson eddigi pácienseink véleményére!

  A Smile Design Center csapata

  Ismerjen meg minket!

  Pácienseink véleménye

  (Valódi emberek…)
  hu_HUHungarian
  Open chat
  Üdvözöljük!
  Miben tudunk segíteni?