Kérjen tőlünk időpontot!

  Mosolytervezés professzionálisan!

  Irigyelte már Ön is a címlapon széles mosollyal, megnyerő magabiztossággal megjelenő sztárokat, akiknek a tökéletesnek tűnő életében tökéletesnek tűnik a mosolya is?

  Segítünk! Ez ma már nem egy kiváltság, az egészséges, szép mosoly az Ön számára is elérhető. Természetesen a legfontosabb, az egészséges fog mellett teljesen normális emberi igény az esztétikus mosoly. Gondolatban már eltervezte, ugye? Még nem? Akkor szemeket becsukni, ebben is segítünk! Ön csak beül egy fogorvosi székbe, 3 gyors fotó, 10 perc és azonnal látja magát egy új mosollyal, amit néhány napon belül el is készítenek? Sajnos ébresztőt kell fújnunk, ugyanis ez inkább sokszor szemfényvesztés, mint profi mosolytervezés!

  Hogyan zajlik a mosolytervezés a Smile Design Centerben?

  Első körben hasonló, egy konzultációt valóban szükséges kérni a rendelőnkben. Digitálisan küldött fotóról sajnos még nem tudunk mosolyt tervezni Önnek. A konzultáció alkalmával a szakorvosunk felméri a fogainak egészségi, esztétikai állapotát. Valamennyi esetben szükséges egy CT felvétel, vagy 3D panoráma röntgen készítése, mert 2 dimenzóban maximum rajzolni tudnánk Önnek egy mosolyvonalat, de az még egészen messze áll a mosolytervezéstől.

  Második lépés a CT, Panaoráma röntgen és az általános fogorvosi irányelvek alapján a fogakat elő kell készíteni, hiszen nagyon sok esetben korona felhelyezésére, vagy implantátum beépítésre is szükség van. Természetesen minden beavatkozásunk fájdalommentes, szinte el is aludhat a fogorvosi székben. Az előkészítés után lenyomatvétel következik.

  Harmadik lépés az állkapocs-ízület diagnosztika a mosolytervezés folyamatában, fontos az állkapocs mozgása, hiszen nem lenne őszinte az Ön mosolya sem a későbbiekben, ha nem tudná esetleg tökéletesen zárni a fogazatát. Az állkapocs-ízület diagnosztika lényege, hogy a beépített fogazat ugyanolyan érzést kelt majd, mintha az az Ön saját foga lenne, azonnal kényelmes vele harapni, viselni.

  CT felvétel, a lenyomat minta és az állkapocs izület diagnosztika eredménye alapján, tapasztalt fogtechnikus, professzionális fogtechnikai programmal tervezi meg fogait, amit egy közel 15 milliót érő 3D nyomtatóval ki tudunk nyomtatni.

  A mosolytervezés egyik leglátványosabb szakasza következik: a 3D nyomtató kinyomtatja az Ön új mosolyát műanyagból, a leendő fogait így ki tudja próbálni, mielőtt azt drágább cirkonból marnánk ki.

  Tehát tőlünk tervnek nem egy 2 dimenziós ügyes fotót kap, hanem egy 3D nyomtatott műanyag fogsort, amit profi tervező munka előz meg. Ezt kipróbálhatja, szükség esetén tudunk rajta módosítani, ha nem áll jól, újra tudjuk azt tervezni, újra ki tudjuk olcsón nyomtatni.

  Amennyiben Önnek nem csak a látvány tetszik, hanem kényelmes  viselnie is, akkor ezt követi  a tényleges fog elkészítése, CAD-CAM technológiával, mikron pontossággal marjuk ki a műanyag fog másolatát általában cirkonból.

  Ha szeretne Ön is garantáltan magabiztos, esztétikus, szép fogsort, akkor ne habozzon, tartson velünk, induljon a mosolytervezés a segítségünkkel! Nem az a célunk, hogy olyan fogpótlást kapjon, ami csak egy két évig lesz jó, hanem ami akár évtizedekig kiszolgálja Önt, esztétikus látványt, kényelmes rágást, kényelmes viseletet biztosít majd az évek során!

  Szeretnénk a mosolyát tökéletessé tenni!

  hu_HUHungarian
  Open chat
  Üdvözöljük!
  Miben tudunk segíteni?