Kérjen tőlünk időpontot!

  A megfelelő fogápolás hiánya, a genetika, táplálkozási szokásaink, de az öregedés is okozhatja a fogak szuvasodását. Ha a szuvasodás csak kisebb területen van jelen, akkor egy sima fogtömés is elég, de ha a szuvasodás nagyobb területet érint, akkor fogpótlás válik szükségessé.

  A fogak pótlása fontos, mert lelki gondokat okozhat, romlik a rágóképesség, az arc is deformálódhat. A jó hír, hogy a Nyíregyháza – Sóstón található fogászatunk mindenféle fogpótlásra fel van készülve. Fogpótlásait a legmagasabb esztétikai elvárásoknak megfelelően készítjük el, olyan anyagokkal dolgozunk, ami megszólalásig hasonlít az igazi fogra, ilyen anyag pl. a cirkónium.

  Rendelőnkben a legmodernebb technológiát képviselő CAD/CAM technológiával készítjük el a szükséges fogpótlást. Ez a technológia számítógéppel tervezett és gyártott fogpótlást tesz lehetővé ezred milliméter pontos kivitelezéssel! A CAD/CAM-nek köszönhetően a fogpótlásai megtévesztésig hasonlítani fognak az eredeti fogaihoz, színben, méretben, mindez nagyon kedvező áron.

  A fogpótlás minden páciens egyedi állapotától függ, van akinek korona, van akinek híd, implantátum esetleg kivehető fogpótlás a megoldás. A fogpótlást érdemes minél hamarabb elkezdeni, hiszen egy hiányzó fog befolyásolja a rágóképességet, esztétikai okok miatt befolyásolhatja magánéletünket, a hiányzó fog miatt a többi fog elmozdulhat, aminek a helyreállítása már sokkal nehezebb feladat.

  Ahhoz, hogy megtudja Önnek milyen fogpótlás jelenthetné a megoldást, jöjjön el a rendelőnkbe, ahol INGYENES állapotfelmérést, konzultációt biztosítunk, tájékoztatjuk Önt a lehetséges megoldásokról.

  Korona

  A korona tartós fogpótlásnak számít, amit akkor készítünk, ha a fogállomány erősen pusztult, a fogszuvasodás nagyobb terjedelmű. A korona elkészítéséhez le kell csiszolni a fogat, majd a korona elkészítéséhez lenyomatot veszünk, majd fogtechnikai laboratóriumunk a minta alapján készíti el a fogművet. A lecsiszolt foghoz a fogművet cemetezéssel rögzítjük. Nyíregyházi rendelőnkben lehetősége van teljes porcelán korona készíttetésére is, ami teljesen fémmentes és a legmagasabb esztétikai igényeket is kielégíti.

  Cirkon-dioxid Korona

  Rendelőnkben lehetősége van cirkónium-dioxidból készült koronát is kérni. A cirkon korona teljesen fém és allergénmentes a legmagasabb esztétikai igényeknek is megfelelő fogpótlás. Számítógéppel készítjük el cirkon koronáját, így a lehető legpontosabb a méret, ezáltal a komfortérzet. A cirkon korona előnye a nagy hajlítószilárdságban is rejlik, amelynek köszönhetően akár híd is készíthető belőle. A cirkon pont annyira áttetsző, mint az igazi fog, így az esztétikai fogászatban előszeretettel használjuk.

  Fémkerámia korona

  A fémkerámia kkorona igen gyakori fogpótlás kedvező ára miatt. Anyagát tekintve nem teljes kerámia, fémvázra van égetve a fogszínnel megegyező kerámia anyag. Csak ez a kerámia anyag látszik. Tartós fogpótlásnak számít, bár esztétikailag messze elmarad a teljes porcelán, vagy a cirkon koronától.

  Implantátum fogpótlás

  Implantátum segítségével egy fogat tökéletesen lehet helyettesíteni. Az implantátum megjelenése előtt a foghiányt határoló két fogat le kellett csiszolni, a két lecsiszolt fog támasztotta alá a fogpótlást. Az implantáció segítségével már nem kell a foghiány miatt két egézséges fogat lecsiszolni, a foghiány helyére implantátumot építünk be, amire koronát tudunk rögzíteni.

  A tökéletes mosolyhoz csak egy időpont foglalás hiányzik!

  Ne habozzon, hallgasson eddigi pácienseink véleményére!

  A Smile Design Center csapata

  Ismerjen meg minket!

  Pácienseink véleménye

  (Valódi emberek…)