Kérjen tőlünk időpontot!

  Magán fogászati rendelő, ahol a létező legjobb ellátást igyekszünk kínálni

  Magán fogászati rendelő és szájsebészet, ahol garantáltan minőségi ellátást fog kapni. A Smile Design Centert 2016-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy szeretnénk a pácienseinknek olyan ellátást adni, amit szerintünk megérdemelnek! Magán fogászati rendelőnkben alap elvárás a pontos, precíz munka, a fájdalommentes fogászati kezelés! Ezt segíti fogorvosi rendelőnk felszereltsége, ahol kizárólag a legjobb alapanyagok, természetesen a legjobb fájdalomcsillapítók, a legjobb fogászati felszerelések állnak rendelkezésre.

  Egy helyen megtalálható a panoráma röntgen, a CT, a fogászati mikroszkóp is, mikron pontosságú fogműveket tudunk készíteni. De a nagy dolgok mellett pl. minden fogorvosunknak lupét biztosítunk, ez egy egymillió forintos nagyító szemüveg, hogy ez is a munkát segítse. Segítségével a magán fogorvos több információt lát a fogról, a kezelendő területről, észre vehet pl. egy apró gyökércsatornát gyökérkezelésnél, amit szabad szemmel csak nagyon nehezen venne észre.

  Magán fogorvos Nyíregyházán –Minden egy helyen!

  A magán fogászati rendelőnk nyíregyházán a fogászati szakma teljes spektrumát kínálja, szem előtt tartva a minőségi magas színvonalú ellátást.

  Kezeléseink között megtalálhatóak az egyszerű fogászati kezelések, mint a fogkő eltávolítás, vagy apró tömések, gyökérkezelések kereshet minket fogszabályzással, de bonyolult szájsebészeti műtéteket, csontpótlást, implantációt, bölcsességfog eltávolítást is végzünk.

  Magán fogorvos Nyíregyházán – Folyamatos fejlődés, legújabb technikák

  A Smile Design Center magán fogászat Nyíregyháza Sóstón és a Belvárosban, ahol a fogorvosainkkal szemben alapvető elvárás a legújabb technológiák alkalmazása, a szakmai továbbképzéseken való részvétel, kongresszusok látogatása.

  Magán fogászatunk alapelve, hogy fogászati ellátásainkat magas színvonalon végezzük el, fájdalommentesen, a szükség szerint a legmodernebb fogászati technológiákat alkalmazva. Ezért a legmodernebb fogászati gépparkot, fogászati eszközöket szereztük be rendelőnkbe, és folyamatosan bővítjük azt, figyelve a fogászati orvostudomány fejlődését.

  Magán fogorvos Nyíregyházán – Mikroszkóp, lupé, óriási tapasztalat

  Szerintünk egy jó magán fogászat elengedhetetlen része a fogászati mikroszkóp, a nagyításban történő munkavégzés. Rendelőnk vezető fogorvosa, már 10éve használ fogászati mikroszkópot, kiemelkedően tapasztalt és ismert magán fogorvos nyíregyházán és az országban is. Budapesti rendelőjében gyakori vendégek nagyon népszerű sztárok is. Minden fogorvosunk részére nagyítós szemüveget, azaz lupét is biztosítunk.

  Magán fogászat Nyíregyházán az alábbi kiemelt szolgáltatásokkal

  • általános fogászat (tömés, fogkő eltávolítás)
  • mikroszkópos fogászat
  • fogpótlások
  • szájsebészet
  • implantáció
  • röntgen, CT, akár más rendelők részére is

  Szeretnénk a mosolyát tökéletessé tenni!

  hu_HUHungarian
  Open chat
  Üdvözöljük!
  Miben tudunk segíteni?