Vass-Karácsony Fruzsina

Asszisztens, dentál higiénikus

2017 óta dolgozom a Smile Design Center fogászaton asszisztensi pozícióban. Asszisztensi vizsgám megszerzése után kezdtem el az önfejlesztést, hiszen komolyabb területen is kiszerettem volna  próbálni magamat, így 2021-ben belevágtam a dentálhigiéniai képzésbe, melyet sikeresen teljesítettem is. Már lassan 1 éve ezen a területen is tevékenykedem a rendelőnkben, ezzel segítve az orvos kollégák munkáját. Depurálok, fogfehérítek és a szájhigiénia javítására ösztönzöm, azaz instruálom, motiválom a pácienseinket.
Szájhigiénián kívül szájsebészekkel is dolgozom, műtős asszisztensként, ez az a területe, ezen szakmának melyet mindig is szerettem volna elsajátítani. Sok izgalommal és tanulással jár, ám a végeredmény magáért beszél egy-egy műtét után.
Ebben a munkában megtaláltam magamat, a rendelőnek hála nagyon sok a fejlődési lehetőség, és mindig nagyon jó a hangulat. Sok oktatáson és kurzuson veszünk részt,  mely lehetőséget ad a korlátaink legyőzésére és szakmai tudásunk bővítésére.
Hálás vagyok a pácienseinknek, akik elégedettek a munkámmal és a sok pozitív visszajelzésnek hála, biztosabb lehetek magamban.

hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözöljük!
Miben tudunk segíteni?