Bemutatkozik budapesti rendelőnk


Nyíregyházán immáron sok éve gyógyítjuk a beteg fogakat nagyon magas színvonalon, ennek is köszönhető, hogy 3 rendelőnk a legtöbb esetben folyamatosan üzemel. Látva, hogy mennyire szükség van színvonalas fogászati ellátásra döntöttünk úgy, hogy megpróbáljuk Budapesten is az általunk képviselt színvonalat képviselni.

Nyitottunk egy fogorvosi rendelőt az V. kerületben, aminek a Smile Expert nevet adtuk. Hosszabb nyitva tartással várjuk betegeinket, hogy munka után is legyen megbízható fogászat Budapest belvárosában. Igyekeztünk a tőlünk megszokott színvonalat kialakítani új rendelőnkben is, hogy aki ismer minket, nyugodt szívvel ajánlhassa budapesti ismerősének rendelőnket, hogy ott biztosan minőségi ellátást kap. Vagy aki elköltözött Budapestre, ne kelljen hazautaznia egy fogászati kezelés miatt. Dr. Homoki Sándor ugyanúgy szokott rendelni a Smile Expertben, ahogy Nyíregyházán is, a budapesti fogorvosok szaktudásáért, munkájáért személyesen vállal garanciát.

4 fogászati szék lett kialakítva, a teljes berendezés új, ahogy a fogászati géppark is. Fogászati gépparkunk kimondottan a magas színvonalat képviseli, a mi szemléletünk az, hogy rossz szerszámokkal nem lehet dolgozni. Budapest rendelőnk felszereltségéhez tartozik a fogászati CT, a panoráma röntgen, saját fogtechnikai labor is.

Mindegy, hogy csak egy apró fogtömésről van szó, vagy több órás szájsebészeti beavatkozásról, megtaláljuk az Ön számára legideálisabb kezelést. Pácienseink visszajelzése, hogy kevés az olyan magasan képzett fogorvos Budapest V. kerületében, mint amilyen a Smile Expertben található. Fogorvosainkkal szemben támasztott elvárás magas, aki hozzánk jön dolgozni ezzel tisztában van. Természetesen a cél betegeink minél magasabb színvonalú kiszolgálása.

Szakértő kezek a fogtöméstől az implantátumig

Budapesti rendelőnkben az esztétikus tömések, az inlay és az onlay készítése mellett a gyökérkezelés is teljesen fájdalommentesen zajlik. Ha a saját fog már nem megmenthető, akkor érdemes mihamarabb gondoskodni annak pótlásáról, elkerülve ezzel a csonthiány kialakulását. Fogorvosaink személyre szabott kezelési tervet készítenek pácienseink számára. Legyen szó akár a fogászati híd készítéséről, akár a sokféleképp kihasználható implantátum beültetéséről, professzionális alapanyagokkal és a szakterület aktualitásait ismerve várjuk pácienseinket.

Fókuszban a prevenció

A hagyományos fogászati kezelések mellett természetesen sokan érdeklődnek a prevenciós célú fogászat iránt is. A megelőzés mindig egyszerűbb, mint a kialakult probléma utólagos orvoslása. Ennek érdekében legalább évente egyszer célszerű felkeresni fogorvosainkat, akik az időközben lerakódott fogkő eltávolításában, a gyulladások megelőzésében is fontos szerepet töltenek be. Az időben feltárt szuvasodás gyors és fájdalommentes töméssel korrigálható, még mielőtt a szuvas részek mélyebb területeket érintenének. Rendelőnk a helyszínen kínálja mindazokat a diagnosztikai vizsgálatokat, melyekre szükség lehet a fogászati kezelések során.

Smile Expert Budapest, a mosoly szakértője

A budapesti fogászati rendelőnkben zajló fogfehérítésnek köszönhetően több árnyalattal fehérebb fogsor valósítható meg. A fogászati héjak alkalmazásával áthidalhatóak a fogak közötti rések, egységes fogsor készíthető. Mindez a mai kor embere számára egyre nagyobb jelentőséggel bír, hiszen a vonzó megjelenés szerves részét képezi az, hogy milyen a fogsor, s képesek vagyunk-e önfeledten mosolyogni. A mosoly híd az emberekhez, a barátságos mosoly viszont gyakran éppen azon múlik, hogy elégedettek vagyunk-e fogainkkal. Ismerje meg a budapesti Smile Expert magán fogászatot, ahol pácienseink elégedett mosolya jelenti a garanciát a prémium színvonalon elvégzett kezelésekre.

Az egészséges, ép fogsor a magabiztosság egyik kulcsa lehet. Nem csak esztétikai tényezők indokolják azonban a legalább évente egyszer ütemezett fogorvos látogatást. A fogászati megbetegedések gyakran éppen az olyan elhanyagolt problémákból alakulnak ki, mint amilyen a fogkő. A saját fogak megőrzése, vagy az esetlegesen kialakult foghiány pótlása kiemelt jelentőséggel bírnak az életminőség tekintetében is. Budapesti magán rendelőnk minőségi fogászati ellátást kínál mindazok számára, akik a fővárosban tartózkodva szeretnék szolgáltatásainkat igénybe venni.

hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözöljük!
Miben tudunk segíteni?