Osstem és a Neodent implantátumok összehasonlítása


Az Osstem és a Neodent két különböző márkájú fogászati implantátumokat gyártó cég. Mindkét márkának megvannak a maga előnyei és hátrányai, amelyeket a következőkben összehasonlítunk:

  • Az Osstem implantátumokat Dél-Koreában gyártják, és a világ egyik legnagyobb implantátumgyártójának számítanak. Az Osstem implantátumok magas minőségű titánból készülnek, és különböző méretekben és formákban érhetők el. Speciális morfológiai kialakítással rendelkeznek, amelyek a csontminőséghez igazodnak. Előnyei közé tartozik a magas primer stabilitás, az azonnali terhelhetőség, a gyors osseointegráció, a csökkentett csontvesztés, a széles protetikai választék, és az élettartam garancia. Az Osstem implantátumok hátrányai közé tartozik, hogy viszonylag drágábbak, mint a Neodent implantátumok, és hogy kevésbé ismertek és elterjedtek Európában.

  • A Neodent implantátumokat Brazíliában gyártják, és a Straumann csoport tagjai. A Neodent implantátumok szintén titánból készülnek, és különböző méretekben és formákban érhetők el. A Neodent implantátumok  kónikus kialakítással rendelkeznek, amelyek a csontminőséghez igazodnak. A Neodent implantátumok előnyei közé tartozik a kedvező ár-érték arány, a magas primer stabilitás, az azonnali terhelhetőség, a gyors osseointegráció, a csökkentett csontvesztés, a széles protetikai választék, és a 10 éves garancia.

Összességében elmondható, hogy mind az Osstem, mind a Neodent implantátumok megbízható és hatékony megoldást nyújtanak a fogak pótlására. A választás attól függ, hogy melyik márkát részesíti előnyben a fogorvos, és hogy melyik felel meg jobban a páciens igényeinek, elvárásainak, és anyagi lehetőségeinek.

hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözöljük!
Miben tudunk segíteni?