Esiintymässä Smile Design Center

Hammaslääkärikeskuksemme Unkarissa käyttää moderneimmat laitteet

Smile Design Center yksityishammaskeskuksen avajaiset olivat v. 2013 Nyíregyházassa, Itä-Unkarin eräässä nopeimmin kehittyvässä kaupungissa. Itsemme ylistyksen sijasta ehdotamme käyväsi referenssisivustollamme, mutta tutustumiseen voimme ehdottaa myös Facebook -sivustoamme, jonne usein ilmestyy kuvia töistämme. Jos sinulla on tuttava, joka on käynyt hammaskeskuksessamme Nyíregyházassa, kysy kokemuksistaan. Kollegat ovat erinomaisesti koulutettuja hammaslääkäreitä, suukirurgeja, hammashygienistejä,
hammastekniikkoja, jotka ovat asettaneet saman päämäärän: täydellinen hammashoito. Pelastamme hampaat, joista muu hammaslääkäri on luopunut. Mikäli vakava implantointi tai suukirurginen toimenpide on tarpeen, toteutamme sen korkeimmalla laadulla.

Jos olet tutustunut sivustoomme, olet ehkä katsonut Facebook -sivustomme, niin luovu peloistasi ja lähetä kysymyksesi, joihin vastaamme mielellään. Terve hymy antaa sinullekin itsevarmuuden elämän kaikilla aloilla.

tri Sándor HOMOKI – hammaslääkäri

Teemme unelmiesi hymystä totta!

Vain puhelinsoiton päässä!

Megvalósítjuk mosolyát

Katso esiintymisvideomme!

Hammaskeskuksemme Nyíregyházassa palvelee moderneimmilla laitteilla

Potilaamme
lausunto

Mitä he sanoivat meistä…

Kiss Alex Dávid, Tiszavasvári

“Rettenetesen féltem korábbi rossz tapasztataim miatt. 4 fogamat kellet ezért kihúzni. Ami jó, hogy az egészből semmit sem éreztem. A Doktor Úr szerintem a legjobb fogorvos Nyíregyházán, nyugodt természete engem is megnyugtatott a fogorvosi székben. Kellett még tömni, fogat pótolni, mára már kész van minden. Senki sem tudja megmondani, melyik az eredeti és melyik a pótlás”

Dr. Homoki Sándor páciense

Hajdu Encike

"Köszönöm a profizmust az emberséget a tiszteletre és szeretetre épülő légkört amiben önök dolgoznak. Először izgultam, féltem, de másodjára úgy léptem át a küszöbön, hogy tudtam jó kezekben vagyok nem kell félni. Sok kezelésen vagyok túl, de megérte: a világ legszebb mosolya az enyém és fantasztikus emberekből álló csapatot ismertem meg. Köszönöm !!!!!"

Dr. Homoki Sándor páciense

Georgy Höller Gergő

"Én bevallom őszintén a fogorvosi rendelő a halálom....törjék el a lábam, vagy legyen égési sérülésem...kibírom! de ha fogorvoshoz kell mennem én is megtorpanok. Azt kell mondjam hogy 100%-osan megvagyok elégedve! Törődnek a vendéggel, van humor érzékük, kedvesek, és nagyon precízek,jah és ami a lényeg...NEM FÁJ, nem utolsó sorban, a lányok is gyönyörűek! :) szóval én is csak ajánlani tudom őket bizalommal!!"

Dr. Homoki Sándor páciense

Dolhai Zoltán

"Átgondoltam a fogorvosi rendelő fogalmát a kezelések után, 100% hozzáértést, kedvességet tapasztaltam. Ezt nevezem én esztétikai fogászatnak! Ajánlom mindenkinek!"

Dr. Homoki Sándor páciense

hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözöljük!
Miben tudunk segíteni?