Kérjen tőlünk időpontot!

  A legjobb fogorvost, a legjobb fogászatot keresi Nyíregyházán? Milyen szempontokat érdemes mérlegelni?

  Addig kell keresni számunka a legjobb fogorvost Nyíregyházán is amíg meg nem találjuk azt. A fogászati kezelés egy kényes beavatkozás sok ember számára, ezért egy erős bizalom a fogorvosunkban segít félelmeinket eloszlatni. Mutatunk néhány szempontot a legjobb fogorvos megkereséséhez.

  A legjobb fogorvos legyen megbízható

  Nem is kell megindokolni, hogy miért kiemelten fontos, hogy egy fogorvos megbízható legyen, hiszen kénytelenek vagyunk a fogorvosi székben ülve elfogadni a felállított diagnózist, valamint a javasolt kezelést is. A szánk egy kényes terület, ráadásul nem szereti senki ha valaki fájdalmat okoznak neki. Rengeteg indokot lehetne felsorolni, hogy nem mindegy milyen fogorvost választ az ember, milyen fogászati rendelőben kap kezelést.

  A Smile Design Center mindent elkövet, hogy a legjobb fogászati rendelő legyen Nyíregyházán és csak olyan fogorvosokat foglalkoztasson, akik kiemelkednek a többiek közül, akik igyekeznek a legjobbak lenni. Az állandó szakmai továbbképzés, a legújabb technikák elsajátítása és alkalmazása rendelőnkben alap elvárás. Nyíregyházi rendelőink ehhez biztosítja a tárgyi feltételeket. Fogorvosaink felkészültsége, szakmai múltja, betegeinkhez való hozzáállása megkülönbözteti őket a többi fogorvostól.

  A legjobb fogorvos legyen precíz

  A legjobb fogorvos nyíregyházán is legyen precíz, szakmailag felkészült! A Smile Design Center minden orvosa számára lupét biztosít, ez egy egymillió forintos nagyítós szemüveg, hogy fogorvosaink a sokszoros nagyításnak köszönhetően jobban láthassák a gyógyítandó részt, pontosabb munkát tudjanak elvégezni. Rendelőnkben található fogászati mikroszkóp is, ami a nehezebb esetek, bonyolult gyökérkezeléseknél jelent segítséget. A Smile Design Center vezető fogorvosa és tulajdonosa rendkívül nagy, sok éves tapasztalattal rendelkezik mikroszkópos fogászat területén.

  A legjobb fogorvos legyen empatikus

  A lejobb fogorvos legyen empatikus! Sok ember fél a fogorvostól, hiszen nem mindenhol úgy állnak a betegeinkhez, ahogy azt Mi Nyíregyházán tesszük. Gyakran nemcsak fogorvosnak kell lennünk, hanem „pszichológusnak” is. Betegeink félelemmel érkeznek sokszor. De megfelelően tájékoztatjuk betegeinket, mi a probléma, mikor mi következik, miért fontos egy-egy kezelés. Betegeink amikor látják az emberi hozzáállást a szakmai biztonságot akkor megnyugodnak.

  Legjobb fogorvos Nyíregyházán – Segítünk dönteni!

  Ha fontos Önnek fogai egészségének megőrzése, a megfelelő szájhigiénia fenntartása, a tökéletes mosoly, fontos, hogy megtalálja a legjobb fogorvost Nyíregyházán. A Smile Design Centerben olyan felkészült fogorvosok és szájsebészek látják majd el a kisebb-nagyobb fogászati problémáit, mint:

  Dr. Homoki Sándor

  Dr. Hegedűs Eszter

  Dr. Shamim Nikkhah

  Dr. Gerzsenyi Krisztián szájsebész

  Dr. Hadar László

  Dr. Dudás Mária Henrietta

  Dr. Tóth Péter parodontologus, szájsebész

  Dr. Poncz Ernő szájsebész

  Dr. Markgruber Bence parodontológus

  Dr. Poncz Lajos szájsebész

  Ők olyan felkészült orvosok, sebészek, akik nemcsak nyíregyházán, de a fővárosban is a legjobbak közé tartoznak. Tudják, hogy a Smile Design Centerben a velük szemben támasztott követelmény kiemelkedően magas, így csak a legjobb fogorvosok lehetnek csapatunk tagjai.

  Legjobb fogorvos Nyíregyházán – Miért a Smile Design Center?

  Rendelőnk alapelve, hogy olyan fogorvosokat és szájsebészeket foglalkoztatunk, akiknek nem csak a diplomájuk van meg, hanem akik kiemelkednek a többiek közül, a betegekhez való hozzáállásban, a szakmában eltöltött múltjukban. A Smile Design Center biztosítja nyíregyháza legjobb lehetőségét fogászati probléma esetén, legjobb fogorvosaink Nyíregyháza Sóstón kiemelkedően felszerelt rendelőinkben, a legkorszerűbb fogászati eszközökkel biztosítanak Önnek teljes körű fogászati ellátást, legyen az egy apró tömés, fogkő eltávolítás, vagy implantáció.

  Legjobb fogorvos Nyíregyháza- Mire számíthat ha ellátogat fogászatunkra?

  Legjobb fogorvosaink nyíregyháza sóstón meseszép környezetben, könnyen megközelíthető helyen, Nyíregyháza talán legszebb helyén várja pácienseit. Rendelőnk látogatásához telefonos időpont egyeztetés szükséges. Az előre egyeztetett időpontban fogorvosunk megvizsgálja, szükség esetén panoráma röntgent, vagy CT-t is készít, helyben. Orvosa kezelési tervet állít fel, bonyolult esetben konzultálni fog a többi orvossal, szájsebésszel, hogy a lehető legjobb megoldást megtalálhassuk az adott problémára. A fogászati kezelés költségeinek megbeszélésre is sor kerül.

  Legjobb fogorvos Nyíregyháza – Nem kell aggódnia többet a fogászati kezelések miatt

  Két dolog miatt szoktak aggódni pácienseink. Az egyik, hogy fájni fog e a kezelés. Mivel a legmodernebb, legjobb fájdalomcsillaptókat használják fogorvosaink, megalkuvás nélkül, megesik, hogy elalszanak a székben betegeink kezelés alatt.

  A másik a rejtett költségek. A kezelési terv felállításával tájékoztatjuk előre a kezelések költségeiről, a kezelések elvégezése után nem lesz rejtett költség.

  Legjobb fogorvos Nyíregyháza – Telefonáljon, kérjen időpontot!

  Úgy érzi, hogy fogászati kezelésre lenne szüksége? Vagy csak szeretne éves fogászati szűrővizsgálaton részt venni? Keresse fel magán fogászati rendelőnket, ahol a legjobb fogorvosaink Nyíregyháza Sóstón készen állnak megoldani a legkissebb fogászati problémákat és a bonyolult szájsebészeti műtéteket is.

  Szeretnénk a mosolyát tökéletessé tenni!

  hu_HUHungarian
  Open chat
  Üdvözöljük!
  Miben tudunk segíteni?