Jól elkészített kivehető fogsor előnyei


A hiányzó fogak megnehezítették az életet, mind az önbizalom, mind az életminőség szempontjából.

Ez akár a száj általános egészségi állapotát több szempontból is befolyásolhatja.

A Smile Design Center a foghiánnyal rendelkező emberek számára a legmodernebb fogászati kezeléseket nyújtja, hogy mosolya újra szép és tökéletes legyen!

A fogak pótlására számos lehetőség áll rendelkezésre, attól függően, hogy hány egészséges foga van még, és hol vannak a hiányzó fogak.

 

Teljes és részleges fogsor

Kétféle kivehető fogsor létezik.
A komplett kivehető fogsort akkor alkalmazzuk, ha hiányzik az összes fog.

Ha csak néhány fog hiányzik, a részleges fogsor jobb lehet a páciens számára.
A fogpótlásoknak vannak alternatívái, mint például a fogimplantátumok és a hidak, ezek jobb, tartósabb, de ugyanakkor költségesebb megoldások lehetnek, különösen akkor, ha sok fogat kell egyidejűleg pótolni.

 

Jól elkészített kivehető fogsor

A kivehető fogsor egyedi az Ön számára

A fogsorok fogorvosi laborban készülnek. Orvosaink lenyomatokat készítenek a szájüregről, és elküldik azt a laborba, hogy az Ön számára megfelelő, precízen illeszkedő fogsorokat készítsenek.

 

Amíg a fogsor elkészül több próbára, igazításra van szükség annak érdekében, hogy a fogsor viselése, használata és azáltal az Ön rágása, mosolya tökéletes legyen.

Míg a teljes fogsor általában egy akril alapon ül, amely illeszkedik az ínyére, a részleges fogsor a természetes, fogakhoz rögzített fém kereten épül. Néha korona is készül a természetes fogakhoz, hogy stabilan tartsa fogsorát.

 

Kérjen időpontot konzultációra!

 

Nem kell tovább fogak nélkül mutatkoznia

A fogsorokat könnyű megszokni. Miután először megkapta a fogsorát, kínosnak, nem természetesnek érezheti annak viselését, és akár átmeneti sebeket is okozhat az ínyén.
Ne aggódjon, ezek az érzések és átmeneti panaszok néhány hét alatt teljesen elmúlnak! A száj az arcüreg a nyelv és a tudat is befogadja az új fogakat, a teljesen új fogsort.

Ha hozzászokott, akkor képes lesz újra artikuláltan beszélni, enni és mosolyogni, mint azt azelőtt is tette!

Különböző technikák segítségével még hamarabb meg lehet szokni az új fogpótlást, pl.: cukorka szopogatása, hangos olvasás, tükör előtt beszéd gyakorlása nagyban segíti a folyamatot.

A részleges fogpótlásokhoz (hidak) könnyebben alkalmazkodunk, hamarabb megszokhatóak, és még a természetes fogakat is támogatják!

 

A jól elkészített kivehető fogsorhoz elengedhetetlen a pontos precíz állkapocs diagnosztika. A harapásvétel pontossága nagyban meghatározza a műfogsor használhatóságát! Tudjon meg többet az eljárásról!

 

A modern fogsorok valódiság látszatát keltik

A technológia fejlődése, az új modern anyagok használata elérhetővé tette, hogy a manapság készített fogsorok valósághűbbek, jobban illeszkednek és tartósabbak is!

Fejlett és természetes megjelenést biztosító anyagokból készülnek.
Ragasztó használatával könnyedén elérhető, hogy a fogsor szilárd maradjon a mindennapi viselés közben.

 

Kis mértékben beállíthatók a megfelelő illeszkedés érdekében, még akkor is, ha az életkor előrehaladtával megváltozik a szájüreg formája.
Ezek a beállítási lehetőségek ugyanakkor korlátozottak, így 4-6 évente érdemes új fogsort csináltatni, mert elhasználódik, kopik illetve a szájképletek is nagyobb mértékben megváltozhat.

A teljes és részleges fogsor néhány kivételtől eltekintve mindenkinek ajánlott aki foghiányban szenved!

Ha meg szeretné tudni, hogy Önnek lehet-e kivehető fogsora, kérjük, foglaljon időpontot nálunk telefonon vagy online!

 

Ne habozzon, kérdezzen bátran!

hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözöljük!
Miben tudunk segíteni?