Dr. Markgruber Bence


Nagy örömmel mutatjuk be parodontológus kollégánkat Dr.  Markgruber Bencét!

Dr.  Úr 2018-ban szerezte meg fogorvosi diplomáját a Semmelweis egyetemen, 2021-ben szintén az Semmelweis egyetemen szerzett Parodontológus szakvizsgát. Jó hír azok számára, akik Francia nyelvű fogorvosi ellátást keresnek  Nyíregyházán, hiszen Dr. Úr jól beszél Franciául.

2016-ban cserediákként a Decartes Egyetemen Párizsban tanult fél évig, majd fél évig  Pierrefitte-sur-Seinben, egy Párizs melletti településen dolgozott asszisztensként.

Dr. Úr fő érdeklődési köre a szájsebészet és a fogágybetegségek, szakdolgozatát is szájsebészet témában írta.

Szilárd meggyőződése, hogy a megelőzés, a szájhigiénia fenntartása a rendszeres fogorvosi kontrol ami a legfontosabb a fogaink hosszú távú megtartásához. Hisz abban, hogy a betegek megérdemlik a legmagasabb színvonalú ellátást, ezért is gondolta, hogy rendelőnk a legjobb hely számára.

Mint láthatjátok, ott a loupe (lupé) Dr. Úr nyakában, aminek a segítségével 4x-es nagyításban láthatja a fogakat. Segítségével sokkal pontosabb munkát tud végezni, észre vesz olyan dolgokat ami szabad szemmel nem látszódna. Loupe használatával egy tömésnél pl. kevesebb fog anyagot kell eltávolítani, nagyobb a fog megmentésének az esélye.

hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözöljük!
Miben tudunk segíteni?