Ajánlja ismerőseinek budapesti rendelőnket


Nyíregyházán rendelőnk neve már jól cseng, összesen 2 rendelővel 7 fogorvosi székkel rendelőink folyamatosa üzemelnek. Úgy gondoltuk, hogy tudásunkat és tapasztalatunkat Budapesten is kamatoztatjuk, hiszen látjuk azt, hogy a minőségi fogorvosi ellátásra egyre nagyobb igény van.

Az V. kerületben Smile Expert néven nyitottunk fogorvosi rendelőt, ahol a tőlünk megszokott színvonalas fogászati ellátást a budapesti betegek is megkaphatják. Budapesti fogászatunk este 20:00-ig fogadja a betegeket, hogy munka után is legyen nyitva egy mindennel felszerelt fogászat Budapest belvárosában. Ahogy nyíregyházi rendelőnket igyekeztünk az évek alatt mindennel felszerelni, a tőlünk megszokott színvonalat budapesti rendelőnkben is kialakítottuk. Jó hír azok számára akik Budapesten dolgoznak és pl. Nyíregyházán kezdték el a kezelést, hogy Dr. Homoki Sándor és Dr. Shamim Nikkhah mind a két helyen rendelnek így rugalmasabban felkereshető a fogorvos budapesten is.

Dr. Homoki Sándor a Smile Expertben végzett munkáért is személyesen vállal felelősséget, az ott elvégzett fogászati beavatkozásokért garanciát vállal.

Nem spóroltunk semmin a budapesti fogászatunk kialakításakor. Vadiúj 4 magas minőségű fogorvosi széket, fogászati mikroszkópot vásároltunk, panoráma röntgent, CT-t, saját fogtechnikai labort is kialakítottunk.
Legyen szó egy kis fogtömésről vagy egy nagy szájsebészeti műtétről, a megfelelő ellátás a Smile Expertben, Budapesten is megtalálható. A Smile Expertben rendelő orvosokkal szemben támasztott elvárás magas, ahogy nyíregyházán is, a cél mindig a lehető legmagasabb színvonalú beteg kiszolgálás.

Ajánlja ismerőseinek budapesti fogorvosi rendelőnket

Legyen szó kisebb fogtömésről, fogkő eltávolításról, fogfehérítésről vagy komplett implantációról, budapesti rendelőnkben minden elérhető. Mondja el ismerősének, hogy legalább évente egyszer végeztessen rendelőnkben szűrővizsgálatot, hiszen egy apró tömés jelentéktelen kiadásnak tűnik, mint később fogakat pótolni. Az időben észlelt szuvasodás, vagy fogíny gyulladás könnyen és olcsón orvosolható, budapesti rendelőnkben minden diagnosztikai eszköz megvan, amire egy fogorvosnak a gyógyításhoz szükség lehet

A Smile Expert ahol a mosolytervezés nem csak ígéret

Sokan reklámoznak mosolytervezést, ügyes programokkal tökéletes mosolyt varázsolnak Önnek. Sokszor ez csak üres ígéret, egy szép fotó. A Smile Expertben először CT-t készítenek, lenyomatot vesznek a fogáról. Fogorvos és fogtechnikus is megvizsgálja a lehetőségeket. Valódi fogtechnikai programmal tervezzik meg mosolyt, ahol a tényleges lehetőségeket fogja látni. 3D nyomtatóval nyomtatott próba fogat is lehet kérni, itt már látható a végleges pótlás formája. Itt még lehet kérni változtatást, ha a nyomtatott fog formája vagy színe nem tetszik, mielőtt a sokkal drágább cirkonból kimarnánk azt.

hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözöljük!
Miben tudunk segíteni?