Akciós Beyond fogfehérítés januárban


A Beyond fogfehérítés azért az egyik legjobb fogfehérítési módszer, mert nemcsak a fogak felszínét, hanem a fogak belső rétegeit is képes mentesíteni az elszíneződésektől.

A beyond redszer hideg kék fénnyel dolgozik, aminek nagyon nagy a hatásfoka, egy kezelés alkalmával 6-8 árnyalattal is fehéredik a fogsor.

A Beyond fogfehérítés rendszere  nem időigényes, a teljes kezelés 30 percet vesz igénybe, ami az előkészületekkel együtt kb. 1 óra.

A fogfehérítés szájterpesz segítségével történik. Fogászati asszisztensünk ínyvédő zselét hord fel az ínyre, hogy az teljesen elhatárolódjon a fogfehérítés során használt anyagoktól. Ezután  a fogfehérítő zselé felhordása történik, ami 10 percen keresztül hat a lámpával együtt alkalmazva. Ezután a zselé lecserélése történik és újabb lámpázás.

A Beyond fogfehérítés hideg fényének köszönhetően a fogidegek nem károsodnak, továbbá a fogfehérítő zselé sem károsítja a fogzománcot sem, mivel víz bázisú. A zselé ártalmatlan a szervezetre, akkor sincs baj, ha a kezelés alatt egy picit véletlenül lenyel a páciens

hu_HUHungarian
Open chat
Üdvözöljük!
Miben tudunk segíteni?